Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.205 Çözümler 10 31 Ekim 2021 #1 İyi günler. Advcash'e par atıp oradan da Binance'e göndermek istiyorum fakat ininal ile yatırılıyor mu Advcash'e bilmiyorum. Deneyenler veya yatıranlar var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2021
İyi günler. Advcash'e par atıp oradan da Binance'e göndermek istiyorum fakat ininal ile yatırılıyor mu Advcash'e bilmiyorum. Deneyenler veya yatıranlar var mı acaba?
Sinquary Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 292 Çözümler 1 31 Ekim 2021 #2 Evet Visa geçiyor yatırabilirsin ama kesinlikle çekemezsin. Artı 0 Eksi
KS KS Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.205 Çözümler 10 31 Ekim 2021 #3 Sinquary dedi: Evet Visa geçiyor yatırabilirsin ama kesinlikle çekemezsin. Genişletmek için tıkla... Binance'e göndermede sorun olmaz değil mi ? Sinquary dedi: Evet Visa geçiyor yatırabilirsin ama kesinlikle çekemezsin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor acaba neye dayanarak böyle bir mesaj attınız ? Beni o kadar uğraştırdınız ? Son düzenleme: 31 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Sinquary dedi: Evet Visa geçiyor yatırabilirsin ama kesinlikle çekemezsin. Genişletmek için tıkla... Binance'e göndermede sorun olmaz değil mi ? Sinquary dedi: Evet Visa geçiyor yatırabilirsin ama kesinlikle çekemezsin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor acaba neye dayanarak böyle bir mesaj attınız ? Beni o kadar uğraştırdınız ?
Sinquary Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 292 Çözümler 1 31 Ekim 2021 #4 Saitama1 dedi: Binance'e göndermede sorun olmaz değil mi ? Denedim olmuyor acaba neye dayanarak böyle bir mesaj attınız ? Beni o kadar uğraştırdınız ? Genişletmek için tıkla... Affedersiniz İninal Visa kartı ve Advcash Visa kullanıyor daha önce yükleme yaptım, nasıl bir hata aldınız acaba? Artı 0 Eksi
Saitama1 dedi: Binance'e göndermede sorun olmaz değil mi ? Denedim olmuyor acaba neye dayanarak böyle bir mesaj attınız ? Beni o kadar uğraştırdınız ? Genişletmek için tıkla... Affedersiniz İninal Visa kartı ve Advcash Visa kullanıyor daha önce yükleme yaptım, nasıl bir hata aldınız acaba?
KS KS Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.205 Çözümler 10 31 Ekim 2021 #5 Sinquary dedi: Affedersiniz İninal Visa kartı ve Advcash Visa kullanıyor daha önce yükleme yaptım, nasıl bir hata aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... Sinquary dedi: Affedersiniz İninal Visa kartı ve Advcash Visa kullanıyor daha önce yükleme yaptım, nasıl bir hata aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... Ne zaman yaptınız en son ? Artı 0 Eksi
Sinquary dedi: Affedersiniz İninal Visa kartı ve Advcash Visa kullanıyor daha önce yükleme yaptım, nasıl bir hata aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... Sinquary dedi: Affedersiniz İninal Visa kartı ve Advcash Visa kullanıyor daha önce yükleme yaptım, nasıl bir hata aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... Ne zaman yaptınız en son ?
Sinquary Hectopat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 292 Çözümler 1 31 Ekim 2021 #6 Saitama1 dedi: Ne zaman yaptınız en son ? Genişletmek için tıkla... Şu doge coin furyası olduğu zaman. Artı 0 Eksi
Saitama1 dedi: Ne zaman yaptınız en son ? Genişletmek için tıkla... Şu doge coin furyası olduğu zaman.