Advanced System Care işe yarıyor mu?

Ben direk başlığa cevap vermek istiyorum. Ben bu programı kullanmaya başladığımdan beri bilgisayarım ciddi anlamda bir rahatlamaya kavuştu.Birkaç günde bir bakım yaparsanız gerçekten yararlı bir program. Disk birleştirme olsun işte virüs taraması olsun bunları zaten yapıyorum fakat bazı eksiklikler oluyor haliyle. Bu programın gerçekten yararlı olduğunu düşünüyorum ki hiç bilinmedik bir geliştiricide değil yapımcısı. Yanında bulunan Driver Booster programı da bilgisayarın eksil yazılımlarını güncelliyor gerçekten harika bir program bunların hepsi benim görüşüm tabi ki.

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum beş para etmez bir program hele ki programı PC den kaldırdığınızda PC tamamen kafayı yiyor.Size tavsiyem Aulogics BoostSpeed kullanmanız gerçekten çok iyi bir program 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum, yalnız programı orjinal alıp kullanın.

Ben aynı görüşte değilim. Eski sistemimde format atıyordum 2 gün sonra kasıyordu. Her şekilde yapılabilecek korumaları yapıyorum yine de kasıyordu. Bu program benim bilgisayarımı rahatlatmıştı şimdi sistemimde aynı şekilde ben memnunum. Psikolojik değil de ciddi ciddi takılmalar falan oluyordu artık olmuyor yani.

Şöyle bir durumda var, bu progranlar sisteme iyi geliyorsa microsoft neden kendisi böyle bir programı yerleşik olarak sunmuyor işletim sistemiyle beraber ?
Psikolojik de olabilir.

Sen İnternet Explorer mı kullanıyorsun veya Winrar kurmayıp da Windows Gezgini ile mi dosyaları çıkarıyorsun? Windows işletim sistemi her türlü amaç için kullanılabiliyor. Örneğin; şirket için, günlük kullanım için, grafik için gibi... Windows sana şirket programını yerleşik olarak sunarsa sen günlük kullanım için kullanırsan gereksiz yere şirket programları ile bilgisayarın kasar, bu yüzden yerleşik olarak sunmuyor. Program olarak da Auslogics BoostSpeed kullanıyorum, memnunum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı