Advanced System Care işe yarıyor mu?

Ardaa

Hectopat
Arkadaşlar PC Optimizasyon ve bakım adı altında sürülen bir çok program var.
Örneğin; Advanced System Care, CCleaner gibi gibi.

Bu tür programlar gerçekten işe yarıyor mu yoksa kullanıcıların psikolojik mi rahatlatıyorlar.

Örneğin ben eskiden ADS Pro kullanırdım şimdi ADS Ultimate ve CCleaner Professional kullanıyorum ama işe yarıyor mu bilmiyorum.
Yani CClenaerla Kayıt defteri hatalarını düzeltiyorum. Sonra Ads ile tarattığımda tekrar hata buluyor düzeltiyor.

Bu tür programları kullananlar varsa görüşlerini söylesinler.

Ya da işe yarıyorsa daha iyi program önerebilecek var mıdır.
Yoksa bu 2 program yeterlimidir.

ASC Pro kullanıyorum. Ultimatede benim gördüğüm kadarıyla tek fark içerisinde virüs programı olması. Lisanlı Kaspersky 2013 aldığım için tekrardan virüs programı için para ödemek istemedim. Ve gayette memnunum.

programı yıllardır kullandım (zamanında tuneup, system mechanic vardı) temizlik sonunda ayrıntılarına baktığınız zaman epey bir iş yapmış gibi görünüyor ama gözle görünür bir hız farkı hissetmedim.

Saygılarımla Dinçer

Şöyle örnek vereyim virüs trojan gibi sisteme zarar veren dosyalar haricinde klon dosya taratması yaptım. Uzun zamandır depoladığım 1TB HDD'nin 150 küsür Gb boş kısmı klon dosya taratması sayesinde 200 küsür GB oldu. Kullanmadığın programları ekle kaldırla sildiğin halde silinmemiş boş klasörlerini boş klasör taratma sayesinde bulup komple temizlediğinde dosyalara erişim hızında artış oldu. Yani düzgün kullanırsan faydalı bir programdır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı