Advanced SystemCare Kullanmanın Avantajları Ve Dezavantajları?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Flaming0

Kilopat
Katılım
10 Mayıs 2013
Mesajlar
376
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Veteriner Hekim
Arkadaşlar merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi Advanced SystemCare kullanmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir? Sizce kullanmaya gerek var mıdır?

Sitesi: http://www.iobit.com/
 
İlk kurup denediğimde sistemi bayağı hızlanmıştı. Oyun modu falan işe yarıyor.
 
Bence gereksiz ve sisteme zarar veren bir program Advanced SystemCare. CCleaner yeterli.
 
Profesyonel bir cevap verebilecek olan var mı acaba?
 
Arkadaşım, ben kullanıyorum ve gayet memnunum avantajlarını say say bitmez. Mesela birkaç örnek vereyim, sistemdeki hataları tarama ile düzelte biliyorsun, Windows un dosyaları kayıpsa bu program Windows düzeltme ile bularak düzeltiyor, kayıt defteri hatalarını onarıyor, tarama sırasında diski birleştirip, bilgisayarın daha iyi performans vermesini sağlıyor, turba güç ile arka planda çalışan, boşu boşuna ram harcayan programları etkisiz hale getirerek bilgisayarın performansını arttırıyor, bilgisayar başlangıcındaki gereksiz programları kapatmanıza yarıyor, windows un kaldıramadığı programları kaldırıyor ve geride kalan dosyaları da siliyor, Driver booster programı ile güncek olmayan sürücüleri güncelliyor. Dezavantajları ise haberiniz olmadan program kuruyor iobit in programlarını. Sana sadece bu kadar açıklayabildim. Avantajları ile Dezavantajları arasında çok fark var dezavantajı sadece bu var programın.

- - - Güncellendi - - -

Bence gereksiz ve sisteme zarar veren bir program Advanced SystemCare. CCleaner yeterli.

Hayır kesinlikle zara vermiyor aksine iyileştiriyor:like:

- - - Güncellendi - - -

Bu program ile soracağın varsa abi cevaplıyım.:D
 
Tüm sürücülerinizi güncel tutun. Windows güncellemelerini sık sık yapın. (Sistem geri yüklemeyi kapatın.) CCleaner ile kayıt defteri hatalarını düzeltip, çöp dosyaları silin. Gereksiz programları kaldırın, gereksiz hizmetleri kapatın. Bu dediklerimi yaptığınız halde sisteminizden istediğiniz performansı alamıyorsanız bize bildirin. Advanced SystemCare bilinçsiz kullanıldığında sisteme zarar verir.
 
ASC kullanmanı önermem. O kadar sistem düzenleme, çöp dosyaları silme yaptım diyor, tekrar tarat yine buluyor. Sıfır işletim sistemi kurup ASC ile tarama yaptım, arkadaşıma göstermek için yine birton dosya buldu düzeltecek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2GB ramim varken kullanıyordum. Oyun moduna alınca RAM'de bayağı bir yer açıyordu. 200-250MB arası değişiyordu. Ramin düşükse hayli işe yarar, öneririm.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı