Aero Instagram güvenilir mi?

Değil. Tesadüf mü bilemem ilk yüklemem zamanında instagram hesabım üstünden BTC reklamları yayınlandı, dün bir daha deneyeyim dedim yükledim Instagram ile Twitter hesabımın şifresi aynı, uyandım orada da BTC reklamları yayınlanmış.

Hocam ne yapabilirim ben verilerim çalınmasın istiyorum ama video da indirmek istiyorum.

Hocam sıkıntısı yok zaten ama veriler gidiyor biliyorsunuz dimi?
Hangimizin verileri şu yılda çalınmıyor ki? Eğer verileriniz çalınmasını istemiyorsanız siz bilirsiniz ona bakarsak kullandığınız tüm uygulamalar verilerini depoluyor.

Kullanmak saçmalıktan öte değil. Verileri ne için kullanacaklarını bilemezsiniz. Mark ağabeyin kafası attığında bu tarz uygulama kullanan kişileri yasaklayabilir.

Ne demek istiyorsunuz yani? Bir taraf kullan diyor bir taraf kullanma diyor bende de bir sıkıntı yok şifrelerimi de kullanmadılar başka sitelerde ama anlamadım.
Boş verin ya hocam bir şey olmaz kullanın gitsin. Bir sıkıntı çıkmadıysa şuan daha çıkmaz. Bende kullanıyorum 2 yıldır hiç bir şey yaşamadım hesap kapanma donma gibi olaylar olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…