M maxplanck Hectopat Katılım 12 Haziran 2013 Mesajlar 4 12 Haziran 2013 #1 Windows 7 32 bit kullanıyorum. Eskiden aero temalarını kullanıyordum, şimdi kullanamıyorum. Nasıl çözebilirim? Bir de sp1 kuramıyorum. Yüklüyor, yeniden başlatıyor, kurulamadı falan diyor. Sağ alt köşede: Kod:Panoya kopyala Windows 7 Yapı 7600 Bu Windows kopyası orijinal değil yazıyor.
Windows 7 32 bit kullanıyorum. Eskiden aero temalarını kullanıyordum, şimdi kullanamıyorum. Nasıl çözebilirim? Bir de sp1 kuramıyorum. Yüklüyor, yeniden başlatıyor, kurulamadı falan diyor. Sağ alt köşede: Kod:Panoya kopyala Windows 7 Yapı 7600 Bu Windows kopyası orijinal değil yazıyor.
Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2013 #2 Ekran kartı sürücüsünü kur. Ayrıca Windows'u da crack yapman gerekiyor. İnternetten araştırıp bulabilirsin.
Ekran kartı sürücüsünü kur. Ayrıca Windows'u da crack yapman gerekiyor. İnternetten araştırıp bulabilirsin.
M maxplanck Hectopat Katılım 12 Haziran 2013 Mesajlar 4 12 Haziran 2013 #3 Kurdum windows loader ile crack de yaptım galiba :S Hala SP1'i yükleyemiyorum ama o kenardaki yapı 7600 yazısı gitti.
Kurdum windows loader ile crack de yaptım galiba :S Hala SP1'i yükleyemiyorum ama o kenardaki yapı 7600 yazısı gitti.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 12 Haziran 2013 #4 Komut satırını açın ve Kod:Panoya kopyala SFC /scannow komutunu girin. Dosyalar taranacak ve sorunlar giderilecektir. Sonra güncellemeyi deneyin. Olmazsa bunu uygulayın: Çözüm: Windows Update Error 80246008 Hatası | Technopat
Komut satırını açın ve Kod:Panoya kopyala SFC /scannow komutunu girin. Dosyalar taranacak ve sorunlar giderilecektir. Sonra güncellemeyi deneyin. Olmazsa bunu uygulayın: Çözüm: Windows Update Error 80246008 Hatası | Technopat