Şu şekilde taslak düşündüm, sizce nasıl olur boyadığımda? PSU cover bölmesinin üstüne nickimi yazabilirsem onu da deneyeceğim siyah renkle. Öndeki mesh panelin o tellerini de yeşile boyayacağım. Biraz Paint işçiliği çıkardım, ona takılmayın.
Fosforlu yeşilin bazı tonları siyahla çok güzel gidiyor. Fakat tam olarak renk kodunu bilemiyorum . Tabi daha pahalı olacağını söylemeye gerek yok ama düşünebilirsin. Ayrıca bence ön tarafı boyama çünkü yeşil-siyah ekosistemden ziyade yeşil kasaya döner. Belki değişiklik olsun diye nickini cama yazabilirsin.
Fosforlu yeşilin bazı tonları siyahla çok güzel gidiyor. Fakat tam olarak renk kodunu bilemiyorum . Tabii daha pahalı olacağını söylemeye gerek yok ama düşünebilirsin.
Renk kodu konusunda danışacağın son insan benim . Çünkü renk körüyüm, ve ayrıca renkler normal insanlar için bile ekranda göründüğünden farklı olabiliyor.
Aslında düşündükçe insanın aklına farklı fikirler gelebiliyor, muhtemelen sen bunun üstüne çok düşündüğünden bizim vereceğimiz fikirleri daha önce düşünmüşsündür fakat ben yine de birkaç öneri vermek istiyorum.
-Kasayı dümdüz yeşile boyamak yerine kağıda bir desen basıp, desenli kısmı kesip o şekilde direk siyah-yeşil olacak şekilde boyayabilirsin (zaten beğenmezsen komple boyar siyah yerleri kapatırsın )
-Soğutucunun üst kapağını da elden geçirebilirsin .
Renk kodu konusunda danışacağın son insan benim . Çünkü renk körüyüm, ve ayrıca renkler normal insanlar için bile ekranda göründüğünden farklı olabiliyor.