Aerocool Aero One Frost kasaya Sapphire Nitro 7800XT sığar mı?

Volkn

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar.
Elimdeki kasa Aerocool Aero One frost 32.7 cm ekran kartı boşluğu var.
Alacağım ekran kartı Sapphire Nitro 7800XT 32 cm uzunluğu.
Yani anlayacağınız 7 mm boşluk kalıyor daha önce de Zotac 3070 Ti Trinity kullanıyordum temizlik yaparken sök taklarda kasaya yan sokuyorum bunda bir sıkıntı olur mu sığar mı yardımcı olur musunuz?

Yani bejce işini şansa bırakma.
Konudan bağımız olarak, sıfır alacaksan 7800 XT yerine 9060 XT öneririm, 7800 XT daha güçlü ama teknolojik olarak arada ciddi bir fark var. Hem 9060 XT'de gayet güçlü bir kart, güç olarak 7700 XT ile 7800 XT arasında.

Sıfır almayacağım maalesef yakın birinden 2 aylık buldum garantisi falan var henüz 2 aylık kart yani kurtarır mı sence tereddüt deyim.

Önceki ekran kartın ile alacağın ekran kartın arasında neredeyse 1 cm var. Eski ekran kartını taktığında ön kısımda en az 2 cm boşluk kalıyor muydu? Eğer kalıyorsa alınabilir bir risk. Ama eski ekran kartını sök tak yaparken yan şekilde yapıyorsan yeni ekran kartın daha fazla zorlayacaktır. Evde mezura veya metre varsa ölçüp satın alman bence daha sağlıklı olur.

Ne kadara alacağına bağlı, Nitro+ gibi bir tepe model nede olsa. 2 aylık karta sıfır derim ben direkt (mining yapmadığı sürece).
3 veya 4 defa oyunda kullanmış durumu olmadığı için satıyor uygun fiyata garantisi sorguladım dediği gibi çıkıyor alınma tarihi de öyle tutuyor

Sanki sığıyor gibi boşluk var.

Sanki sığıyor gibi boşluk var.

Bir de ek yükseltme olarak AMD Ryzen 5 3600'den AMD Ryzen 5 5600'e, DDR4 16 GB RAM'den DDR4 2x16 32 RAM ve 1 TB M.2 SSD'ye geçiyorum 2K oyun için uyumlu bir sistem olur mu?

Dosya Ekleri

• 20250729_192129.jpg
    233,1 KB · Görüntüleme: 18
  • 20250729_192118.jpg
    216,7 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…