Aerocool Airhawk Duo ve MSI Mag Coreliquid 240R Senkronize Kullanma

Edwin

Megapat
Yer
İzmit
Merhabalar arkadaşlar, kuzenime sistem satın aldık ama anakartımızın üzerinde maalesef ARGB girişi yok. Sorum şu kasanın içinden çıkan kontrolcüye sıvı soğutmanın fanlarının ARGB'lerini bağlasak senkronize şekilde çalışır mı? Yoksa anakartı mı değiştirmemiz gerekiyor? Herkese ilgisi için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

B450-F alabilirsiniz. Tomahawk için ARGB portu yok mu?
RGB portu var fakat ARGB portu yok. En iyi VRM soğutucusu Tomahawk MAX da olduğu için bunu tercih ettik fakat MSI'ın oyun kampanyasından dolayı onun sıvı soğutucusunu almak istediğimizden dolayı böyle bir sorun oldu :). Kontrolcü bu şekilde üst tarafa fanların ARGB'sini bağladığımızda sorun olacağını düşünmüyorum şahsen ama bilemedim :).
RGB portu var fakat ARGB portu yok. En iyi VRM soğutucusu Tomahawk MAX da olduğu için bunu tercih ettik fakat MSI'ın oyun kampanyasından dolayı onun sıvı soğutucusunu almak istediğimizden dolayı böyle bir sorun oldu :). Kontrolcü bu şekilde üst tarafa fanların ARGB'sini bağladığımızda sorun olacağını düşünmüyorum şahsen ama bilemedim :).
Edit: Anakart'ın siparişini iptal edip Gigabyte Aorus Pro sipariş ettik :).

Edit: Anakart'ın siparişini iptal edip Gigabyte Aorus Pro sipariş ettik :).
Edit2: Sıvı soğutmanın ARGB fanlarını kasanın kontrolcüsüne, pompanın ARGB'sini ise fanların birtanesinin ARGB girişine bağladığınız zaman sorunsuz senkronize bir şekilde çalışıyor :). Anakartı boşuna iptal ettik gibi bir şey oldu. Ayriyetten anakartınızda ARGB girişi varsa reset düğmesine 3 saniye basılı tutup bıraktıktan sonra kontrolcü anakartınızın uygulaması üzerinden renk değişimi yapmanızı sağlıyor. Soruları olan varsa gönül rahatlığıyla sorabilir :).

Dosya Ekleri

• 16161.JPG
    16161.JPG
    94,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 111.JPG
    111.JPG
    86,9 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı