Hocam CPU'm 10400 yani çok ısınan bir cpu değil. Benim derdim daha çok görsel ve sessizlik olarak. Acaba ses konusunda nasıldır? Bir de yukarıda yazdığım gibi ortasındaki ışığı kapatıp açabiliyor muyuz acaba?
Hocam CPU'm 10400 yani çok ısınan bir CPU değil. Benim derdim daha çok görsel ve sessizlik olarak. Acaba ses konusunda nasıldır? Bir de yukarıda yazdığım gibi ortasındaki ışığı kapatıp açabiliyor muyuz acaba?
Bugün aldım bende ama gözüne gelmiyor ışığı ben ekstra olarak bir adet daha fan ekledim ışıklı fanı arka kısmına yerleştirdim kasamda 6 fan var sesleri rahatsız etmiyor zaten ses olayına takılmayın isterseniz fotoğraf atarım.
Bugün aldım bende ama gözüne gelmiyor ışığı ben ekstra olarak bir adet daha fan ekledim ışıklı fanı arka kısmına yerleştirdim kasamda 6 fan var sesleri rahatsız etmiyor zaten ses olayına takılmayın isterseniz fotoğraf atarım.
Be Quiet! BK007 Pure Rock 2 Black Intel/AMD CPU Soğutucu / 4 Pin / 1 Fan / İşlemci / Soğutucu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
Be Quiet! BK007 Pure Rock 2 Black Intel/AMD CPU Soğutucu / 4 Pin / 1 Fan / İşlemci / Soğutucu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
Burada idle'de 2-3 desibel full load'da 5 desibel ses farkı var deniyor. Yani Pure Rock 2 daha sessiz. Relative performance olarak da %3 daha iyi Pure Rock .
Ben kullanıyorum karar senin 1 gün oldu alalı 32-33 derecede işlemci CPB açınca 38 derece boşta sesi diyorsan fan bu az sesi var ama uykularım kaçar gibisinden değil.