Aerocool Cylon RGB kasa hava sirkülasyonu için modifiye

Bence delmek pek iyi değil. Çünkü 2 gün sonra kasayı satmaya kalksa elinde kalır. Çünkü bu kasa arkadaşı tam olarak memnun etmeyecek gibi, önünü çıkartsa toz olacak filitre taksa görüntüsünü beğenmeyecek ve en sonunda indirim denk getirip güzel bir kasa alıp bunu satmayı deneyecek :D. Ben tekrar arkadaşa aynı tavsiyeyi veriyorum kasa araştır 2-3 tane kasa beğen onları takibe al yılbaşında güzel bir indirim gelirse kasayı değiştir.
Aslında görüntü benim için hiç önemli değil kasa işte. ben bunu podyuma çıkarmayacağım. Hatta ben bunu rgb kapalı olarak kullanmayı daha çok seviyorum. Performans açısından verimli olursa ne ala olmazsa boşa uğraşmış olacağım bu yüzden ben bu dediğim olayı yaparsam ne kadar başarılı olur performans anlamında benim için önemli olan bu. Benim için önemli olan oyunlardaki görüntü ve bu görüntüyü alırken kullandığım parçalara sıcaklık vb. yüzünden zarar vermemek. Bu yüzden performans odaklı düşünüyorum. Görüntü benim için 2-3 hatta 4.planda.
 
Son düzenleme:
Aslında görüntü benim için hiç önemli değil kasa işte. Ben bunu podyuma çıkarmayacağım. Hatta ben bunu RGB kapalı olarak kullanmayı daha çok seviyorum. Performans açısından verimli olursa ne ala olmazsa boşa uğraşmış olacağım bu yüzden ben bu dediğim olayı yaparsam ne kadar başarılı olur performans anlamında benim için önemli olan bu.

Önünü söküp filtre takmak kasanın daha fazla soğumasını sağlar. Bu zaten gayet net. En olmadı sökün şimdi ön paneli 1 saat öyle çalıştırın sıcaklığa bakın düşüş varsa filtre sipariş edin baktınız düşme yok hiç boşa filtreye para vermeyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı