Aerocool GLO kasa alınır mı?

Makaleler
2
Yer
Kocaeli izmit
Daha fazla  
Meslek
Hemşirelik
Hali hazırda Dark N10 Advanced kasaya sahibim. Değişiklik sevdiğimden dolayı kasamıda değiştirmek istiyorum. Sizce bu kasanın hava akışı nasıldır? Kullanan var mı? Şahsen aşağıya 3 adet fan takılabiliyor ve sıvı soğutmanın cama paralel olarak takılabiliyor olması benim beğenimi kazandı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Yok ben değişiklik istiyorum derken bunu kastetmemiştim. Güç kaynağının üstte olması ve alta 3 fan takılabilir olması beni cezbetti diyebilirim. Varsa değişik bir öneriniz alabilirim.

Şahsen kendim kullanmakta olduğum ''Sharkoon Pure Steel''i tavsiye ederim, tam da sizin söylediğiniz tipte bir kasa Ben eATX anakart destekleyen nadir Mid Tower kasalardan biri olduğu için tercih etmiştim, Birkaç gün içinde inceleme videosu da gelecek Youtube üzerinde ki kanalımda, Burada da paylaşırım ''Kullanıcı İncelemeleri'' sekmesinde, İlgini çekerse bakabilirsin dostum

Kasa zevk işidir sana güzel görünen başkasına hoş gelmeyebilir ama kasa güzel gibi duruyor.
Ön ve Üst komple kapalı In-Wın 303 modeline benzettim ben kasayı üst tünel kısmınada fan takılabilse aynı onun gibi olacakmış.
Kasada gösterişi seviyorsan ve RGB donatacam dersen 240 mm RGB sıvı soğutma flan alacam dersen kasa güzel gibi duruyor. Alt tarafa 3 RGB fan koyacan yan plakayı çıkarıp 240 mm sıvı soğutma. Ön tarafa sadece gösteriş için 2 tane RGB fanda oraya koyacan 1 tanede eksoz fanı kasa baya güzel olabilir güzel bir anakartlada kombinlersen.

Son düzenleme:
Hali hazırda 5 adet Aigo DR12 fanım var. RGB olarak çok iyiler. 240 mm CM masterliquid sıvı soğutma var. O yüzden bu kasa bana çok duracakmış gibi geldi. Ama kafamda hava akışı konusunda sorular var.
Hocam aynen beğendim, önü full kapalı ya bana o yüzden sanki bileşenler ısınacakmış gibi geliyor. Mesh panel değil ya ondan dolayı. Acaba ısınma sorunu oluyor mu sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…