Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze güzel bir güç kaynağı mı ?

bende bir kaç saat önce sipariş verdim +80 plus verimlilik (+86 kadar çıkıyor diye yazmışlar) ama hepsiburada.com dan gelince bakalım gerçekten nasıl olduğunu göreceğim, 12 volt kanalından 45 Amper (540w) Enerji veriyor. yeni bir grafik kartı alacağımdan dolayı bunu seçtim hayırlısı bakalım...

bende bir kaç saat önce sipariş verdim +80 plus verimlilik (+86 kadar çıkıyor diye yazmışlar) ama hepsiburada.com dan gelince bakalım gerçekten nasıl olduğunu göreceğim, 12 volt kanalından 45 Amper (540w) Enerji veriyor. yeni bir grafik kartı alacağımdan dolayı bunu seçtim hayırlısı bakalım...
Bende alcam acaba hala kullanıyormusunuz? Memnunmusunuz

Güzel bir güç kaynağı ama bir süre sonra cızırtıdan sorun eden çok kişi var cızırtı çıkarmaya başladığında fanını değiştirebilirsiniz.

@Taha Kerem Bende KCAS 600W kullanıyorum ve son günlerde cızırtı ve sese başladı. Servisinden cevap bekliyorum. High Power öneririm.
Konunuzu okudum yoksa şimdiye kadar aerocool almıştım :) Sanırm High Power alacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı