Aerocool One Eclipse'e HDD nasıl sabitlenir?

Merhabalar, geçenlerde 240 GB SSD depolama olarak yetmediği için 500-500 1 TB HDD takacaktım.
Kasanın linki Aerocool Aero One Eclipse Cam Yan Panel 4x12cm Adreslenebilir RGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası | Teknobiyotik,
Videosu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasayı kullanan arkadaşlar daha iyi anlar gibi. Ben diskleri sıkıntısız yerleştirmiştim ama HDD'ler hareket ederse sıkıntı olduğunu bildiğim için sabitlemeye çalıştım lakin kablolardan vesaire sabitleyemediğim için o aparatı çıkardım ve öyle içine yerleştirip sabitledim.
O aparatı çıkarmadan takılabiliyor mu normalde?
Kasanın ön meshini çıkarabilmek için alttaki delikten ileriye doğru ittirip çıkarıyoruz ya o bölümü çıkarıp o aparatı çıkarabildim.
Şimdi ise o alt girintinin görselini bırakıyorum, o bölüm sağlam bir şekilde oturmuyor, kasayı tutarken oradan tutmam gerekiyor. En rahat orası çünkü kasam bayağı ağır olduğu için o bölümde gevşek yalama olduğundan elimden taşırken çıkar diye korkuyorum açıkçası.
Kasayı kullanan arkadaşlar ne önerebilir? Disk aparatını çıkarırken vidaları mı karıştırdım? Ne yaptım? Önerilerinizi bekliyorum.

Pek bir şey anlayamadım kısaca özetleyebilir misiniz yaptığınızı ve fotoğrafını çekip atabilir misiniz daha iyi anlayabiliriz belki.

Pek bir şey anlayamadım kısaca özetleyebilir misiniz yaptığınızı ve fotoğrafını çekip atabilir misiniz daha iyi anlayabiliriz belki.
Şu bölümden bahsediyor, diskleri takmak için gerekli olan aparatı çıkarmak için bu görseldeki bölümü çıkarmak şartmıydı diye soruyor.
Tekrar takıncada güçsüz olmuş yerinden oynuyor ve gevşek diyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    216,7 KB · Görüntüleme: 41
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı