Aerocool One Frost kasa nasıldır?

RTX 2070 Super ve Ryzen 7 3700X'lü sisteme olur mu?
Ekran kartın 327 MM değerinden uzunsa sığmaz. Kasa 327 MM uzunluğundaki ekran kartlarını destekliyor. 3 fanlı model ise olmayabilir. 2 fanlı her model sığar.
@actanonverba @BerkayZ87
Size kafa karıştıracak bir kasa da ben atayım. Ben de kasa arayışı içindeyim. Aklımı bulandırdı bu:

Aerocool AirHawk Duo
530 TL vermem kasaya. En fazla 400 TL veririm. O kadar verecek olursam da bunu alırdım.
Hocam attığın kasanın fiyatı benim attığımın iki katı fiyatında. Keşke biraz mantıklı öneri yapsanız.

Hocam attığın kasanın fiyatı benim attığımın iki katı fiyatında. Keşke biraz mantıklı öneri yapsanız.

İmzana bakarak söylemiştim sonra RTX 2080 ni soğutamıyorum diye başlık açma diye önerdim. Kasa önemli bir yatırımdır, ucuza kaçmayın derim.

Raidmax Delta I, Sharkoon Pure Steel RGB, DeepCool Earlkase öneririm.
İlkini beğenmedim, ikincisi güzel ama PSU cover üst kısımda olduğu için beğenmedim, üçüncüsünü kaydedeceğim o fena gelmedi.
İmzana bakarak söylemiştim sonra RTX 2080 ni soğutamıyorum diye başlık açma diye önerdim. Kasa önemli bir yatırımdır, ucuza kaçmayın derim.
F/P açısından en uygun kasayı almayı düşünüyorum. Her ucuz kasa kötüdür diye bir genelleme yok sonuçta.

Takipteyim bende kasa arıyorum. AeroCool'un ön paneli mesh olan modeli aklımda bayadır, fiyatıda çok iyi.

Aerocool Predator X1 kullandım. Biraz eski bir model olabilir ancak malzeme kalitesi konusunda memnuniyetim -100'deydi (0 dahi değil) iyi incelenmesini birebir görülmesinden sonra ikna olunursa alınmasından yanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…