Aerocool Orbit 120mm Fan Nasıl?

Beyter

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Kasa üstüne ek fan olarak almayı düşündüğüm bu model hakkında düşünceleriniz nelerdir? 100 TL ye kadar bütçem var ve önerileriniz sinerjiden olursa iyi olur. Bu fiyatlarda en uygun hava akimi ve sessizlik orani basliktada belirttiğim fanda gibi geldi bana.

Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Alınabilir. Fiyatına göre iyi fanlar. Hem ön hem de arkada RGB şerit var ve akışı fena değil. Sp120’ den tık daha düşük.
Sp120 de ayni fiyatta. Sp120 ile kiyasladigimda gurultu seviyesi cfm olarak orbit daha iyi gibi geldi. Sp120 mi oneriyorsunuz?

SP120'nin hava akışı biraz daha iyi. 7 CFM kadar. Hocam hepsi tam devirde ses yapıyor, ne kadar iyi soğutma o kadar çok ses :)
Yalnız aynı fiyata RGB SP120'yi nereden buldunuz. Aynı fiyat ise SP120 alınabilir.

SP120 olarak bu ikisi var. Bütçemi 150ye kadar arttirdim hangisini tercih etmeliyim? 30 TL farka deger mi?

Hocam ikincisi eski nesil ve hava akışı Aerocool ile aynı. İlki ise biraz daha iyi hava akışı olarak ama RGB değil. Bir fana 150 TL verecekseniz bence RGB alın.

Yalnız RGB modelin CFM değeri 52 görünüyor ben 62 diye biliyordum, RGB olmayan model 62 CFM.
Kasa için alıyorsanız 52 yeterli.

Aerocool'da gayet iyi fan, zevkinize göre alın.

Hocam ikincisi eski nesil ve hava akışı Aerocool ile aynı. İlki ise biraz daha iyi hava akışı olarak ama RGB değil. Bir fana 150 TL verecekseniz bence RGB alın.

Yalnız RGB modelin CFM değeri 52 görünüyor ben 62 diye biliyordum, RGB olmayan model 62 CFM.

Fanin Pwm olmasinada onem veriyorum. Aerocoolda ve eski nesil sp120de PWM girişleri bulunmuyor. Bende 150 lira fana veriyorsam ve rgb bulundurmuyorsa sadece fan perdormansina odaklanilmistir diye düşünce var.

Ek olarak, anakartim b450 prime plus. Islemcim rgb olduğu icin cpu takilan portun hemen ustundeki rgb portuna islemcinin rgb sini taktim. Bu anakartta baska rgb baglantilarini bilmiyorum. Yardimci olabilirmisiniz?

Hocam tamam RGB önemli değilse bu fanı tavsiye ederim. Hem fiyatı uygun hem de hava akışı olarak rakipsiz. Yalnız bazı kasalarda arka kısıma sığmıyor. 120MM kasalı olanı var ama bulamadım ben.

Bir de bulabilirseniz Cooler Master Blade Master tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı