Aerocool Project 7 Fan Kontrolcü Montajı

Hasan Kafalı

Hectopat
Daha fazla  
Aerocool Project 7 Fan Kontrolcüsü nasıl bağlanıyor bilen varsa yazabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın fan kontrol kartından çıkan molex güç kablosunu güç kaynağının kablosuna tak sonra oradan gelen fan takma kablolarını numaralarına dikkat ederek kasa fanlarına tak, işlemci fanını anakartın üzerindeki pine tak ki sistem sapıtmasın.

Tmm Sağol

He Birde Benim Anakartın Msi B350 Tomahawk jled1 yazıyor bir tane ledi oraya bağladım diyelim içinden 40 cm led çıkıyor 2. Ledi nereye balıyacağım

Bende takamadım taktım ama fanlar çok hızlı çalıstı ses cok fazla oldu anakart üzerinde fan 3 yerine taktım anakartım Msi Gaming pro x370 bilen birisi yardım edebilirmi tam olarak nereye takıcam ?

bende aerocool p7 c1 kasası kullanıyorum fan kontrolcüyü çalıştıramadım daha doğrusu taktığımda %60 modunda sadece yavaslıyor oda eskisine göre yine hızlı %100 ve pwm modu aynı mod ayarda çekemiyorum

şans eseri forumda dolaşırken bunu buldum ilgili açıklamayı bu kısımda yapmışlar cevapları okuyarak ve şemaya bakarak ayarlayabilirsiniz ben yaptım oldu
4 PIN fan çoklayıcı nasıl yapılır

Aerocool Project 7 Fan Kontrolcüsü nasıl bağlanıyor bilen varsa yazabilir mi ?
Bende takamadım taktım ama fanlar çok hızlı çalıstı ses cok fazla oldu anakart üzerinde fan 3 yerine taktım anakartım Msi Gaming pro x370 bilen birisi yardım edebilirmi tam olarak nereye takıcam ?
P7-C1 için kontrolcü montajını detaylı resimlerle birlikte anlatabilecek birisi yok mu?
Benim anakartım MSI Tomahawk Arctic B350

yukarıdaki kısayol bağlantısında paylaştım o kısımdan inceleyerek görebilirsiniz

yukarıdaki kısayol bağlantısında paylaştım o kısımdan inceleyerek görebilirsiniz
"4 PIN fan çoklayıcı nasıl yapılır" konusunda 4 PIN fan çoklayıcı nasıl yapıldığına çözüm bulunmuş. Ayrıca Recep BALTAŞ da "Hiç iyi olmaz. " diye cevap yazmış.

Benim sorum;
Aerocool Project 7 P7-C1 kasasından çıkan aparatın MSI Tomahawk Arctic anakartına montaj yapabilenlerden resimlerle yardımcı olmaları.

Bendeki extra sıkıntı; rgb ledli sıvı soğutucu (NZXT Kraken x62) olması.

şimdi aşama aşama anlatıyorum cpu fan girişine fan kontrolcüyü bağlıyorsun 4 pin çıkış kısmından doğru diğer uçlara ise bizim kendi fanımız olan kraken x62 bağla ne şanş ki bende msı anakart ve x52 kullanıyorum cpu ısısına göre fanlar zaten dönecek sadece işlemci soğutucu için yapıyor isen yapmana gerek yok ama ben pwm fanlarıda kullanacam çok kablo gitmesin anakarta diyorsan 3 lü uçlara kasa fanlarını bağlıyacaksın cpu ısısına göre onlarda kendini ayarlıyacaktır emir cpu dan gelecek yada cpu normal bağla fan1 kısmına 4 lü uç bağla anakart ısısına göre kendini belirlesin kulllanımıda basit bağladıktan sonra bir tık %100 modu bir tık %60 bir tık pwm modu kontrolcü üstünde tuş vardır fan kontrolcüyü kasa içine bir yere koy kontrol durumu için her seferinde ön cam kısmı açman gerekecek o yüzden pwm mod en iyisi bir kere ayarla keyfine bak

Tmm Sağol

He Birde Benim Anakartın Msi B350 Tomahawk jled1 yazıyor bir tane ledi oraya bağladım diyelim içinden 40 cm led çıkıyor 2. Ledi nereye balıyacağım
led için çoğaltıcı kablo al önerim coller master 1 to 3 spiliter cable rgb led yada fanlar için kullanılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…