Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 21 Temmuz 2020 #1 Aerocool Split kasayı kullanıyorum. Sadece SATA ve SATA güç kablosunu geçirdiğimde bile kapağı zor kapanıyor. Anakart ve CPU kablosunu da geçirmek istiyorum ben bunun bir çözümü var mıdır? Yoksa arka kapağı takmamam tozlanmaya sebep olur mu?
Aerocool Split kasayı kullanıyorum. Sadece SATA ve SATA güç kablosunu geçirdiğimde bile kapağı zor kapanıyor. Anakart ve CPU kablosunu da geçirmek istiyorum ben bunun bir çözümü var mıdır? Yoksa arka kapağı takmamam tozlanmaya sebep olur mu?
Çözüm n4than 21 Temmuz 2020 Kasanın resimlerinde kablolama için hazne bırakılmış olarak görünüyor. Yetersiz mi? Ayrıca açık kullanmanız şüphesiz tozlanmaya neden olacaktır.
Kasanın resimlerinde kablolama için hazne bırakılmış olarak görünüyor. Yetersiz mi? Ayrıca açık kullanmanız şüphesiz tozlanmaya neden olacaktır.
n4than Kilopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 546 Çözümler 5 Yer İstanbul 21 Temmuz 2020 #2 Kasanın resimlerinde kablolama için hazne bırakılmış olarak görünüyor. Yetersiz mi? Ayrıca açık kullanmanız şüphesiz tozlanmaya neden olacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
Kasanın resimlerinde kablolama için hazne bırakılmış olarak görünüyor. Yetersiz mi? Ayrıca açık kullanmanız şüphesiz tozlanmaya neden olacaktır.
KS KS Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 21 Temmuz 2020 #3 Açtım kablolamayı baştan düzenli bir şekilde yaptım sıkıntı çıkarmadı. Ben bir yerde hata yapmışım. Artı 0 Eksi
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #4 Kayseri Mantısı dedi: Açtım kablolamayı baştan düzenli bir şekilde yaptım sıkıntı çıkarmadı. Ben bir yerde hata yapmışım. Genişletmek için tıkla... Kasanın hava akışından memnun musunuz hocam? Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Açtım kablolamayı baştan düzenli bir şekilde yaptım sıkıntı çıkarmadı. Ben bir yerde hata yapmışım. Genişletmek için tıkla... Kasanın hava akışından memnun musunuz hocam?
KS KS Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 21 Temmuz 2020 #5 HABAR dedi: Kasanın hava akışından memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hava akışı hakkında bilgim yok ama işlemci 65 dereceyi geçmiyor. Düzeltme: Şu an 70 dereceyi de gördüm. Fazla geldi bana termal macunu silinmişti biraz ondan kaynaklanıyor sanırım. Son düzenleme: 21 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
HABAR dedi: Kasanın hava akışından memnun musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hava akışı hakkında bilgim yok ama işlemci 65 dereceyi geçmiyor. Düzeltme: Şu an 70 dereceyi de gördüm. Fazla geldi bana termal macunu silinmişti biraz ondan kaynaklanıyor sanırım.