PSU'nun sertifikası yok. Onun yerine FSP 500W 80+ bir PSU vardı o tercih edilebilir.Kasa ve PSU için tam bütçen nedir ? Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi o kasa pek hava alan bir kasa değil ne yazik ki
En azından Zalman N2 ve Aerocool VX Plus 500W alabilirsin
Alınmaz hocam. Sadece 1 tane egzos fanı var çok yetersiz.Arkadaşım için sistem topluyorum. Bütçesi sınırlı olduğu için A320M anakart koydum ama kasadan kısıp B450 takmak istiyorum. Sizce bu kasa alınır mı?
Arkadaşım için sistem topluyorum. Bütçesi sınırlı olduğu için A320M anakart koydum ama kasadan kısıp B450 takmak istiyorum. Sizce bu kasa alınır mı?
Monitör dahil tüm sistem 4.382,55 TL tutuyor. Tek bir siteden almak istediği için en uygun bulduğum kasa buydu. PSU için Aerocool VX Plus 500W seçtim. Dark X-Force nasıldır bir bilginiz var mı?Kasa ve PSU için tam bütçen nedir ? Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi o kasa pek hava alan bir kasa değil ne yazik ki
En azından Zalman N2 ve Aerocool VX Plus 500W alabilirsin
Fena değil, hiç değilse işaretli yerlerden hava alabilirMonitör dahil tüm sistem 4.382,55 TL tutuyor. Tek bir siteden almak istediği için en uygun bulduğum kasa buydu. PSU için Aerocool VX Plus 500W seçtim. Dark X-Force nasıldır bir bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.