Aerocool VX 500W Plus vs FSP FSP500-60AHBC vs High Power 500W 80+ Bronze

Ryzen 5 1600 ve RX 570 sistem topluyorum. Bu güç kaynaklarından üçünün de kaliteli olduğunu duydum. Aerocool'un PSU'su fiyat konusunda uygun ve 456W güç veriyor. FSP'nin de fiyatı biraz daha yüksek fakat 80+ sertifikası var. High Power ise en pahalısı fakat 80+ Bronze. Sizce hangisini seçmeliyim? Ben FSP'yi almayı düşünüyorum fakat Aerocool da kötü değil. High Power da tavsiye eden olursa düşünebilirim.

Bu güç kaynaklarından üçünün de kaliteli olduğunu duydum.
Duyduklarımızıda araştırmak gerekiyor. Şimdi Aerocool VX-Plus'ın incelemesine bakalım. Bu yeterli bir inceleme değil ama biraz fikir veriyor.
Bu incelemeden kalitesiz bileşenler kullanıldığı anlışılabiliyor. Highpower ve FSP'nin bahsettiğin modellerinin indelemesini bulamadım bu yüzden kesin şunu al diye bir şey demiyeceğim.
Eğer kendimi tam güvene alayım derseniz, Aerocool 600W 80+ Bronze KCAS PLUS Serisi Güç Kaynağı (AE-KCASP600) Bütçenizi zorlayıp bunu alın.
Bu fiyata Corsair VS 550 (2018) tercih etmek daha doğru olur. Corsair'de Teapo(Tier 2) kapasitörler kullanılırken, Aerocool'da Tier 3 - yanlış hatırlamıyorsam CapXon- kapasitör kullanılmış.

Aerocool sağlam bir marka.
Markaya değil modele bakmak lazım.

Duyduklarımızıda araştırmak gerekiyor. Şimdi Aerocool VX-Plus'ın incelemesine bakalım. Bu yeterli bir inceleme değil ama biraz fikir veriyor.
Bu incelemeden kalitesiz bileşenler kullanıldığı anlışılabiliyor. Highpower ve FSP'nin bahsettiğin modellerinin indelemesini bulamadım bu yüzden kesin şunu al diye bir şey demiyeceğim.

Bu fiyata Corsair VS 550 (2018) tercih etmek daha doğru olur. Corsair'de Teapo(Tier 2) kapasitörler kullanılırken, Aerocool'da Tier 3 - yanlış hatırlamıyorsam CapXon- kapasitör kullanılmış.

Markaya değil modele bakmak lazım.
MSI her modellerinde birbirine yakın teknoloji kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı