chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 9 Ağustos 2022 #11 Newasky dedi: Besler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler ileride modüler bir PSU alacağım şöyle 1 yıl falan götürse yeter ya
Newasky dedi: Besler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler ileride modüler bir PSU alacağım şöyle 1 yıl falan götürse yeter ya
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.003 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #12 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Hocam C4 kullanıp C4 önermeyin forumda. Genişletmek için tıkla... Rampage en son kablo ve anakart yakıyordu
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Hocam C4 kullanıp C4 önermeyin forumda. Genişletmek için tıkla... Rampage en son kablo ve anakart yakıyordu
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #13 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Hocam C4 kullanıp C4 önermeyin forumda. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım PSU ne zamandan beri seni ilgilendiriyor? C4 falan değil. High Power önerdim ben.
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Hocam C4 kullanıp C4 önermeyin forumda. Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım PSU ne zamandan beri seni ilgilendiriyor? C4 falan değil. High Power önerdim ben.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 9 Ağustos 2022 #14 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Hocam C4 kullanıp C4 önermeyin forumda. Genişletmek için tıkla... High Power ve Aerocool mu C4 hocam Aerocool fan Konusunda'da çok iyi marka ama PSU'larını bilmediğim için konu açtım. Uwuweweuwuewew Osas dedi: Rampage en son kablo ve anakart yakıyordu Genişletmek için tıkla... Aerocool ile Rampage'in ne alakası var?
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Hocam C4 kullanıp C4 önermeyin forumda. Genişletmek için tıkla... High Power ve Aerocool mu C4 hocam Aerocool fan Konusunda'da çok iyi marka ama PSU'larını bilmediğim için konu açtım. Uwuweweuwuewew Osas dedi: Rampage en son kablo ve anakart yakıyordu Genişletmek için tıkla... Aerocool ile Rampage'in ne alakası var?
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.003 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #15 chaoo dedi: High Power ve Aerocool mu C4 hocam Aerocool fan Konusunda'da çok iyi marka ama PSU'larını bilmediğim için konu açtım. Genişletmek için tıkla... Aerocool güzel zaten yazdımda High Power C4.
chaoo dedi: High Power ve Aerocool mu C4 hocam Aerocool fan Konusunda'da çok iyi marka ama PSU'larını bilmediğim için konu açtım. Genişletmek için tıkla... Aerocool güzel zaten yazdımda High Power C4.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 9 Ağustos 2022 #16 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Hocam C4 kullanıp C4 önermeyin forumda. Genişletmek için tıkla... Düşük bütçede bunları dışında düzgün ürün yok. Uwuweweuwuewew Osas dedi: Aerocool güzel zaten yazdımda High Power C4. Genişletmek için tıkla... High Power En iyi PSU üreticilerinden. Görüşüne aldanma.
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Hocam C4 kullanıp C4 önermeyin forumda. Genişletmek için tıkla... Düşük bütçede bunları dışında düzgün ürün yok. Uwuweweuwuewew Osas dedi: Aerocool güzel zaten yazdımda High Power C4. Genişletmek için tıkla... High Power En iyi PSU üreticilerinden. Görüşüne aldanma.
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.003 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #17 Hououin Kyouma dedi: Düşük bütçede bunları dışında düzgün ürün yok. Genişletmek için tıkla... Üstte yazdım Aerocool güzel ama birisi High Power önermiş.
Hououin Kyouma dedi: Düşük bütçede bunları dışında düzgün ürün yok. Genişletmek için tıkla... Üstte yazdım Aerocool güzel ama birisi High Power önermiş.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #18 Arkadaş biraz ilginç. Benim Rampage güç kaynağımı nasıl karıştırdı anlamadım. Uğraşmayacağım. @462488 hocam bir de siz bakarsanız sevinirim.
Arkadaş biraz ilginç. Benim Rampage güç kaynağımı nasıl karıştırdı anlamadım. Uğraşmayacağım. @462488 hocam bir de siz bakarsanız sevinirim.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 9 Ağustos 2022 #19 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Üstte yazdım Aerocool güzel ama birisi High Power önermiş. Genişletmek için tıkla... Mesajımı düzelttim...
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Üstte yazdım Aerocool güzel ama birisi High Power önermiş. Genişletmek için tıkla... Mesajımı düzelttim...
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 9 Ağustos 2022 #20 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Üstte yazdım Aerocool güzel ama birisi High Power önermiş. Genişletmek için tıkla... High Power kötü marka değil ki görünüşünden dolayı mı Rampage hissiyatı verdi sana
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Üstte yazdım Aerocool güzel ama birisi High Power önermiş. Genişletmek için tıkla... High Power kötü marka değil ki görünüşünden dolayı mı Rampage hissiyatı verdi sana