Aerocool VX400 vs TX Powermax 450W

RSTUDIOS

Megapat
Daha fazla  
Sistemim.
*i7 3770.
*R7 250.
*12 GB RAM.

Bu iki güç kaynağı arasında kaldım. Hangisini almam benim için iyi olacaktır?
Ileride ekran kartı almayı düşündüğüm için ve bu da büyük ihtimalle RX 570 olabilir veya daha uyguna bulduğum başka bir kart ama şu an RX 570 ve RX 5500XT düşünüyorum. İnternette baktığım zaman 450W olan yeterli oluyor ama 400W olan ise önerilen Watt konusunda sınırda kalıyor. Bunları fiyatları 230-240 TL yani hemen hemen bu civarda bir güç kaynağı alacağım. Başka öneriler varsa açığım.

Sistemim.
*i7 3770.
*R7 250.
*12 GB RAM.

Ileride ekran kartı almayı düşündüğüm için ve bu da büyük ihtimalle RX 570 olabilir veya daha uyguna bulduğum başka bir kart ama şu an RX 570 ve RX 5500XT düşünüyorum. İnternette baktığım zaman 450W olan yeterli oluyor ama 400W olan ise önerilen Watt konusunda sınırda kalıyor. Bunları fiyatları 230-240 TL yani hemen hemen bu civarda bir güç kaynağı alacağım. Başka öneriler varsa açığım.

İleriye dönük bir hareket varsa kapıyı 500W'tan açmak lazım. Orada da bütçeyi arttırmak önemli. High Power 500W 80+ ECO Bronze bu konuda tam seçim olur.

Ancak ille de bu seçimler dahilinde hareket edilecekse: Aerocool diyorum.

Aerocool'un güç kaynağını 5500XT ile kullanıyorum sıkıntısız bir şekilde. TX kullanmadım daha önce bilmiyorum. Bir diğer konu 570 ve 5500 arasında kaldıysan 5500 almalısın kesinlikle iki kartı da kullandım. Aralarında 10+ FPS fark var ve sıcaklık değeri daha stabil.

Sistemim.
*i7 3770.
*R7 250.
*12 GB RAM.

Bu ikisi arasından AeroCool daha iyidir. Ama ileride güncelleme yapacağım sistemde diyorsanız 450W +80 sertifikalı bir psu almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı