AeroInsta ile neler yapılabilir?

Bana normali erişime kapandı diye yükledim dedi ama bir şüphe doldu içime. Bununla neler yapılabilir nedense şüphelendim? Daha önce hesaplarımız birbirimizde vardı bir şey oldu diye şifrelerimizi değiştirdik, bundan dolayı şüpheleniyorum.

Bana normali erişime kapandı diye yükledim dedi ama bir şüphe doldu içime. Bununla neler yapılabilir nedense şüphelendim? Daha önce hesaplarımız birbirimizde vardı bir şey oldu diye şifrelerimizi değiştirdik, bundan dolayı şüpheleniyorum.

2.5 3 yıldır kullanıyorum hiçbir çalıntı olayı vesaire yaşamadım. Özelliklerine gelecek olursak video indirme, story gizli izleme, canlı yayınlarda hayalet olarak katılmak gibi çeşitli özellikleri var.

AeroInsta vasat bir apk çözümü çünkü yarım asırda bir güncelleme getiriyorlar. 2021-2023 arasında kullandığım AeroInsta'nın yerine InstaPro'ya geçiş yapmak zorunda kaldım. Güncellemelerden o kadar geri kalıyorki artık DM kutusu çalışmayabiliyor.

Demek istediğim olay bu, yanında mesaj bölümü yazıyordu ama yine kaybolmuş. Bunu kendi mi kapatıyor nasıl oluyor?

Dosya Ekleri

• IMG_9440.jpeg
    IMG_9440.jpeg
    14,6 KB · Görüntüleme: 75

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı