Aferin ilacı ateşimi çıkardı

Normalde ateş düşürücü o, muhtemelen etkisi işe yaramadı sizin semptomlar ağırlaşıyor. Doktora görünmeniz lazım
Parasetamol ağrı kesicidir direkt ateş düşürmez. Diğeri de alerji önleyici. 4 mg antihistaminik yani.

Abi katarin diyor ya. Katarin ve aferinin etken maddelerini karşılaştır sonra konuş. Ayrıca bakteriyel enfeksiyon olmadıkça antibiyotik kullanılmaz. Grip sence bakteriyel mi?

Yeni üniversiteye başladım sabahları soğuk oluyordu 3 gün. O 3 günde de en fazla yarım saat dışarıda otobüs bekledim 3 gün sonra öksürük ondan sonra hapşırık başladı. Ondan sonra burun tıkanıklığı. Bugün en azından biraz düzelirim diye aferin içtim ama uydurmuyorum yarım saat sonra ateşim başladı. Daha önce ateşim olmamıştı dediğim semptomlarda. Aferin içtikten hemen sonra benim nasıl ateşim çıktı bilmiyorum. Ne yapabilirim?

Sizce önemli sağlık durumlarında internetten cevap beklenir mi? Gidin bir hastahaneye. İnternetten azda bile olsa hastalığınızın çözümünü bulmak zor olur

Yeni üniversiteye başladım sabahları soğuk oluyordu 3 gün. O 3 günde de en fazla yarım saat dışarıda otobüs bekledim 3 gün sonra öksürük ondan sonra hapşırık başladı. Ondan sonra burun tıkanıklığı. Bugün en azından biraz düzelirim diye aferin içtim ama uydurmuyorum yarım saat sonra ateşim başladı. Daha önce ateşim olmamıştı dediğim semptomlarda. Aferin içtikten hemen sonra benim nasıl ateşim çıktı bilmiyorum. Ne yapabilirim?

Önce 1 tane ibuprofen etken maddeli ilaç iç. Ardından öksürük baskılayıcı gruptan kreval Max veya notuss tarzı bir ilaç iç. Sonra işe yaramazsa doğru sağlık ocağına.

Önce 1 tane ibuprofen etken maddeli ilaç iç. Ardından öksürük baskılayıcı gruptan kreval Max veya notuss tarzı bir ilaç iç. Sonra işe yaramazsa doğru sağlık ocağına.
Hocam belki arkadaşın çok daha başka bir sorunu var ve, ya siz bu talimatlarla arkadaşın midesini daha çok çorba ediyorsanız?

Hocam belki arkadaşın çok daha başka bir sorunu var ve, ya siz bu talimatlarla arkadaşın midesini daha çok çorba ediyorsanız?

Ben diyorum ki madem parasetamol ve alerji işe yaramamış aynı özelliği gösteren farklı bir etken maddeli ilaç öneriyorum. O da işe yaramazsa gider doktora. Boğazına baksın eğer bademciğinde beyaz beyaz nokta varsa sağlık ocağına. İllaki bakteriyel bir şey vardır. Yoksa da zaten benim dediğimi yapacaktır hoca. Hırıltı vs varsa yine gidin.

Parasetamol ağrı kesicidir direkt ateş düşürmez. Diğeri de alerji önleyici. 4 mg antihistaminik yani.

Abi katarin diyor ya. Katarin ve aferinin etken maddelerini karşılaştır sonra konuş. Ayrıca bakteriyel enfeksiyon olmadıkça antibiyotik kullanılmaz. Grip sence bakteriyel mi?
bazı aferin modellerinde psödoefedrin ve nsaii billeşen de koyuyorlar onlardan içtiyse diye demiştim

ateş yaptığına göre bakteriyel veya viral enfeksiyon durumu var kesinlikle, bakteriyel enfeksiyonun varsa antibiyotiksiz atlatabilmen mümkün değil üstelik kafana göre evdekini de içme. şu an zaten ciddi salgın var, ortalıkta hangi salgının olduğunu ve ona göre ne yazılması gerektiğini doktorlar iyi bilir. mutlaka görünmen lazım

Aferin sana iyi halt etmişsin :) şaka bir yana, sana tavsiyem şu ilaçlar genel anlamda insanları iyileştirme amacı güdmez, sana biraz saçma gelebilir bu dediğim anlatabilirm de, bence eğer ki ateşin yoksa ilaç içme bol meyce ye kendiliğinden düzelmesini bekle.

Burun tıkanıklığı, öksürük, hapşırma gibi şeyler vardı soğuk algınlığı için verilmişti daha önce onu kullandıktan sonra başıma geldi üstünde 2 saat sonra bal zencefilli süt içtim C vitamini içtim sonra adını hatırlamıyorum ama toz şeklinde sıcak suya katılan bir ilaç içtim ateşim düzeldi.

Yeni konular

Geri
Yukarı