Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.963 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Son vpmi atıyorum bugün zamdan dolayı. Mağazamda afet ghost var. Onun dışında yeni setin Phantom'u beğendim. Veya beklenir dediğiniz skin varsa beklerim.
Son vpmi atıyorum bugün zamdan dolayı. Mağazamda afet ghost var. Onun dışında yeni setin Phantom'u beğendim. Veya beklenir dediğiniz skin varsa beklerim.
M Mehmetakifersoy Zeptopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 Afet ghost güzel ama ghostun varsa gereksiz bence fatih daha iyi phamtom pek güzel değil o yüzden başka phantom bekle o vpyle
Afet ghost güzel ama ghostun varsa gereksiz bence fatih daha iyi phamtom pek güzel değil o yüzden başka phantom bekle o vpyle
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.641 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 Neo Frontier Phantom önerebilirim. Ben uzun süredir kullanıyorum. Hissiyatı S seviye.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.963 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 alihanvardertyok dedi: Neo frontier Phantom önerebilirim. Ben uzun süredir kullanıyorum. Hissiyatı s seviye. Genişletmek için tıkla... Biliyorum seviyorum ama 3 kere falan kacirdim magazama geldi almadim gelmez bir daha ondan zifir almaya sıcak bakiyorum ses efektini cok sevdim. Mehmetakifersoy dedi: Afet ghost güzel ama ghostun varsa gereksiz bence Fatih daha iyi phamtom pek güzel değil o yüzden başka Phantom bekle o vpyle. Genişletmek için tıkla... Fatih ghost var.
alihanvardertyok dedi: Neo frontier Phantom önerebilirim. Ben uzun süredir kullanıyorum. Hissiyatı s seviye. Genişletmek için tıkla... Biliyorum seviyorum ama 3 kere falan kacirdim magazama geldi almadim gelmez bir daha ondan zifir almaya sıcak bakiyorum ses efektini cok sevdim. Mehmetakifersoy dedi: Afet ghost güzel ama ghostun varsa gereksiz bence Fatih daha iyi phamtom pek güzel değil o yüzden başka Phantom bekle o vpyle. Genişletmek için tıkla... Fatih ghost var.