Afgan mültecilerin Türkiye'ye gelmesi

Ülkeyi yöneten kişi ben olsam 1 şartla alırdım mültecileri. O da aferdersiniz eşek gibi çalışcaksınız derdim. Ad*lf H*tler'in Yahudileri çalıştırdığı gibi. Üretim için fabrikalar açardım mültecileri çalıştırırdım. O zaman bakın ekonomi nasıl canlanıyor. Benim vatandaşım kafede otururken çayını mülteci getirecek. Kusura bakmayın hayat acımasız. Bir gün bizde mülteci durumuna düşsek aynı şekilde davranacaklar.
 
Evet doğru fakat onlar Müslüman ondan almalıyız ülkeye (!)

Onlarda Müslüman araplarında ülkesi elinden alınsa işallah böyle bir şey olmaz onlarıdamı Türkiye'ye alacaksın?
Ülkeyi yöneten kişi ben olsam 1 şartla alırdım mültecileri. O da aferdersiniz eşek gibi çalışcaksınız derdim. Ad*lf h*tler'in yahudileri çalıştırdığı gibi. Üretim için fabrikalar açardım mültecileri çalıştırırdım. O zaman bakın ekonomi nasıl canlanıyor. Benim vatandaşım kafede otururken çayını mülteci getirecek. Kusura bakmayın hayat acımasız. Bir gün bizde mülteci durumuna düşsek aynı şekilde davranacaklar.

Zaten davranıyorlar yurt dışında.
 
Yakında mülteci avı başlar en iyi mülteci kendi ülkesinde Ruslar talibanı bitiriyordu Amerika'nın kominist korkusunun sonucu bunlar.
 
Herkese selam. Bildiğiniz üzere ABD'nin Afganistan'dan çekilip olaya Türkiye'yi dahil etmesinden sonra gündemi bir hayli meşgul eden bir mülteci krizi var. Konuya tam hakim değilim ve bu sebepten ötürü sizin düşüncelerinizi almak istiyorum.

Kandahar ve Spin Boldak taraflarının düşmesi sonucu daha büyük bir mülteci akını gelecek deniliyor. Afganlar ayaklarının tozuyla tecavüz, taciz haberlerini getirmeye başladılar. İktidar tarafı ve yandaşları bu haberler için asılsız diyorlar fakat her gün gündeme düşen videolardan sonra Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter üzerinden yaptığı paylaşım tabanı hazırlamak, alıştıra alıştıra söylemek gibi bir şey olsa gerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.
Yani, Afganlar az bu bir bela değil ki Türkiye'nin başına, bundan elli sene önce Amerikalıları ve Rusları yendiler, ondan önce de İngilizleri yendiler, birlik kurmaları ve ırkçı ayaklanmalara baş kaldırmaları ortalığı karıştırmaya yeter de artar, ki doğum oranı Türkiye ortalamasının 4-5 katı rahat var, hatta tüm orta doğunun doğum hızından daha yüksek bir rakam bu.
 
Son düzenleme:
Suriyeliler yetmedi bunlar da gelsin, yakında bakalım hangi ülkeden gelecekler. Ekonomi iyi zaten bakarız ya bakarız. Vergilerimle doyursunlar bunları ne olacak din kardeşiyiz ya. Doğu Türkistan'a gelince yok, ama Suriyelilere Afganlara kapımız daima açık. Neden?
Çünkü din ile sömürülmek hoşumuza gidiyor, Arap seviciliği hoşumuza gidiyor.
Hepsi eşek gibi çalışıyor, yok maaş bağlıyorlarmış hikaye masal. MHP ağırlıklı Türk bürokrasisi suriyelilere maaş bağlanmasına izin mi verir sanıyorsun?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı