After Effects 2023 Low Memory uyarısı

Malii0770

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, After Effects 2023 ile edit yaparken bir anda Low Memory uyarısı veriyor ve ön izleme yapamıyorum. O kadar sistem isteyen bir şeyler de yapmıyorum.

Laptop ile çalışıyorum.

RTX 3050 4 GB.

AMD Ryzen 5 4600H.

16 GB DDR5 RAM.

İnternette gördüğüm tüm çözümleri denedim ama nafile.

Sorunu çözebildin mi? 32 GB RAM'e sahibim 26'sını veriyorum yine aynı hatayı yaşıyorum.

Konuyu açtığım dönem 16 GB RAM'im varmış şu an 32 GB ve artık o uyarıyı almıyorum. kullandığın eklentiler güncel olsun aynı şekilde After Effects'de güncel olsun çok karmaşık 3D modellerin partucal efektlerinin kaynadığı bir projede çalışmıyorsan sıkıntı çıkartmaz genelde.

Konuyu açtığım dönem 16 GB RAM'im varmış şu an 32 GB ve artık o uyarıyı almıyorum. kullandığın eklentiler güncel olsun aynı şekilde After Effects'de güncel olsun çok karmaşık 3D modellerin partucal efektlerinin kaynadığı bir projede çalışmıyorsan sıkıntı çıkartmaz genelde.
Bu sorunu yaşadığım zamanda 32 GB RAM'ım vardı ve dümdüz bir videoyu oynatamıyordum nasıl çözdüğümü hiç hatırlamıyorum. Belki depolama alanım yoktu. After Effects kullanınca %temp% dosyasında en az 80 GB dosya oluşuyo.

Geri
Yukarı