B BerkaySahinn Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 48 15 Aralık 2021 #1 After Effects'in setupını kurarken böyle bir hata aldım. Ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri IMG20211215192058.jpg 129,5 KB · Görüntüleme: 58
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.244 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 15 Aralık 2021 #2 BerkaySahinn dedi: After Effects'in setupını kurarken böyle bir hata aldım. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... İndirme Setup'unu kapatıp, yönetici olarak tekrar çalıştırır mısınız? Bir de, hangi diske yüklüyorsanız öbür diske yani D diskine yüklemeye çalışın. Artı 0 Eksi
BerkaySahinn dedi: After Effects'in setupını kurarken böyle bir hata aldım. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... İndirme Setup'unu kapatıp, yönetici olarak tekrar çalıştırır mısınız? Bir de, hangi diske yüklüyorsanız öbür diske yani D diskine yüklemeye çalışın.
KS KS B BerkaySahinn Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 48 15 Aralık 2021 #3 Selares dedi: İndirme Setup'unu kapatıp, yönetici olarak tekrar çalıştırır mısınız? Bir de, hangi diske yüklüyorsanız öbür diske yani D diskine yüklemeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Setup ı yönetici olarak çalıştırıp denedim ekrana direkt olarak attığım fotoğraf geldi. D diskine yüklüyorum, yükleme yerini nasıl değiştireceğim dediğim gibi setup a tıklayınca attığım fotoğraf önüme çıkıyor. Artı 0 Eksi
Selares dedi: İndirme Setup'unu kapatıp, yönetici olarak tekrar çalıştırır mısınız? Bir de, hangi diske yüklüyorsanız öbür diske yani D diskine yüklemeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Setup ı yönetici olarak çalıştırıp denedim ekrana direkt olarak attığım fotoğraf geldi. D diskine yüklüyorum, yükleme yerini nasıl değiştireceğim dediğim gibi setup a tıklayınca attığım fotoğraf önüme çıkıyor.