Ulugbey32 Decapat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 118 15 Şubat 2021 #1 Müziği koyuyorum ancak ilerlemeyip kalın çıkıyor.
yokedicioguz Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 771 Çözümler 2 15 Şubat 2021 #2 Ulugbey32 dedi: Müziği koyuyorum ancak ilerlemeyip kalın çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Detaya inermisin?
Ulugbey32 dedi: Müziği koyuyorum ancak ilerlemeyip kalın çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Detaya inermisin?
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 15 Şubat 2021 #3 Ara render yapıyor, zaman çizelgesindeki yeşil çubuğun dolmasını bekle. Biraz sürebilir, ama o çubuk dolunca düzelecektir.
Ara render yapıyor, zaman çizelgesindeki yeşil çubuğun dolmasını bekle. Biraz sürebilir, ama o çubuk dolunca düzelecektir.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 15 Şubat 2021 #4 Ulugbey32 dedi: Müziği koyuyorum ancak ilerlemeyip kalın çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Renderlaması lazım. Klavyede sağ alt taraftaki 0 tuşuna basıp renderla.
Ulugbey32 dedi: Müziği koyuyorum ancak ilerlemeyip kalın çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Renderlaması lazım. Klavyede sağ alt taraftaki 0 tuşuna basıp renderla.
Ulugbey32 Decapat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 118 15 Şubat 2021 #5 yokedicioguz dedi: Detaya iner misin? Genişletmek için tıkla... Ses kalınlaşıyor müziğin sorun nedir? Dosya Ekleri 123.png 1 MB · Görüntüleme: 355
yokedicioguz dedi: Detaya iner misin? Genişletmek için tıkla... Ses kalınlaşıyor müziğin sorun nedir?
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 15 Şubat 2021 #6 Ulugbey32 dedi: Ses kalınlaşıyor müziğin sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Şuranın full yeşil dolmasını beklemelisin. Dediğimi ciddiye al.
Ulugbey32 dedi: Ses kalınlaşıyor müziğin sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Şuranın full yeşil dolmasını beklemelisin. Dediğimi ciddiye al.
Ulugbey32 Decapat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 118 15 Şubat 2021 #7 Abdullah_Kadir dedi: Renderlaması lazım. Klavyede sağ alt taraftaki 0 tuşuna basıp renderla. Genişletmek için tıkla... Koyduğum ses kalınlaşıyor ve yavaşlıyor.
Abdullah_Kadir dedi: Renderlaması lazım. Klavyede sağ alt taraftaki 0 tuşuna basıp renderla. Genişletmek için tıkla... Koyduğum ses kalınlaşıyor ve yavaşlıyor.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 15 Şubat 2021 #8 Ulugbey32 dedi: Koyduğum ses kalınlaşıyor ve yavaşlıyor. Genişletmek için tıkla... İşte renderlaması lazım. Yukarıdaki arkadaş fotoğrafı paylaşmış. O barın dolması lazım PC kötüyse hemen 1 saniyede renderlayamaz.
Ulugbey32 dedi: Koyduğum ses kalınlaşıyor ve yavaşlıyor. Genişletmek için tıkla... İşte renderlaması lazım. Yukarıdaki arkadaş fotoğrafı paylaşmış. O barın dolması lazım PC kötüyse hemen 1 saniyede renderlayamaz.
yokedicioguz Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 771 Çözümler 2 15 Şubat 2021 #9 Hızlı render alması için "Quarter" seçiyorum ben ve sadece editleyeceğim kısma kadar çekiyorum çubuğu sonra full yapıp encoder'dan mp4 çıkarıyorum.
Hızlı render alması için "Quarter" seçiyorum ben ve sadece editleyeceğim kısma kadar çekiyorum çubuğu sonra full yapıp encoder'dan mp4 çıkarıyorum.