Ücretli After Effects Steam Vitrini Yapıyorum!

Steve Rogers

Decipat
Katılım
15 Nisan 2020
Mesajlar
3.472
Makaleler
5
Çözümler
33
Yer
İstanbul
Ödeme olarak; Papara, İninal ya da Steam kabul ediyorum.

Fiyatlar;

Vitrin: Eğer karttan yani İninal'den ya da Papara'dan atacaksanız, 7 lira; ancak Steam'den atacaksanız, 10 lira.

Profil Fotoğrafı: Karttan atacaksanız 3; Steam'den atacaksanız 5 lira.

Vitrin örnekleri: Tüm GIF'ler.rar

Discord: Pieria#3108
Steam: Steam Community :: Pieria
 

FirtinaKoparan

Picopat
Katılım
28 Eylül 2020
Mesajlar
192
Çözümler
1
Ödeme olarak; Papara, İninal ya da Steam kabul ediyorum.

Fiyatlar;

Vitrin: Eğer karttan yani İninal'den ya da Papara'dan atacaksanız, 7 lira; ancak Steam'den atacaksanız, 10 lira.

Profil Fotoğrafı: Karttan atacaksanız 3; Steam'den atacaksanız 5 lira.

Vitrin örnekleri: Tüm GIF'ler.rar

Discord: Pieria#3108
Steam: Steam Community :: Pieria
DC'den ekledim hocam Merculry nickim.
 

Efe can samsun

Hectopat
Katılım
28 Temmuz 2015
Mesajlar
265
Papara elinize ulaşmadıysa bir sanal hesap açsanız ben ücreti oraya aktarsam ya da Steam'den değerinin üzerinde skin yollasam olabilir mi?
 
KS
Steve Rogers

Steve Rogers

Decipat
Katılım
15 Nisan 2020
Mesajlar
3.472
Makaleler
5
Çözümler
33
Yer
İstanbul
Papara elinize ulaşmadıysa bir sanal hesap açsanız ben ücreti oraya aktarsam ya da Steam'den değerinin üzerinde skin yollasam olabilir mi?
Papara'yı daha açmadım. Skin ile atsanız da olur, zaten parayı direkt Steam'e atacaktım.

Discord'dan bana ulaşabilir misiniz? Oradan nasıl bir şey istediğinizi belirtin, ben yapıp size atayım. Beğenirseniz ödemeyi gerçekleştiririz. Beğenmezseniz de canınız sağ olsun.
 

Efe can samsun

Hectopat
Katılım
28 Temmuz 2015
Mesajlar
265
Efe Can#0001 ekleyebilirseniz bir fotoğrafım var ona uygun bir şeyler olabilir.

Papara'yı daha açmadım. Skin ile atsanız da olur, zaten parayı direkt Steam'e atacaktım.

Discord'dan bana ulaşabilir misiniz? Oradan nasıl bir şey istediğinizi belirtin, ben yapıp size atayım. Beğenirseniz ödemeyi gerçekleştiririz. Beğenmezseniz de canınız sağ olsun.
 

MESs¹¹

Hectopat
Katılım
29 Mayıs 2019
Mesajlar
3.146
Çözümler
25
Yer
Upside Down (Fransa'da yaşıyom)
Şuradaki örnek gibi logoyu veya ikonu çizme efekti yapabilir misin? Saber efekti.
Kendi vitrinimdeki logoya bu efekti yapmayı planlıyorum.
Tam istediğim gibi 10/10 yaptı. Bu fiyata hiçbir şey. Kaçırmayın bence. 2 3 saate sora sora istediğim hale getirdi ve yaptı. 1.5 TL hiçbir şey bu emek için. Tekrardan teşekkürler. Umarım daha iyi yerlere gelirsin. Bol kazançlar dostum.
Bundan sonraki çizimlerimi de mutlaka bu arkadaşa yaptıracağım. :)
 

Hangottom

Centipat
Katılım
11 Haziran 2020
Mesajlar
3.575
Makaleler
4
Çözümler
13
Yer
Bedava IANA çıkartmanın keyfini çıkartıyor.
Merhaba hocam :). Ben de Steam'de bir arka plan istiyorum. Odemeyi 1.60 TL olarak deagle skini ile yapacagim zaten Steam'de ekliyiz. Cyberpunk’taki Johnny karakterini yazilip silinen Hangottom ismi ile yapmanizi istiyorum. Arka plan GIF'im ile de uyumlu olursa sevinirim :). Simdiden tesekkurler.
 

Noxian Ravens

Hectopat
Katılım
21 Haziran 2018
Mesajlar
2.806
Makaleler
6
Çözümler
6
Yer
Noxus
Bu fiyata daha güzel vitrin bulamazsınız bence, aslında bu fiyattan yüksek ve bundan güzel vitrin bulmanız da zor 😁 . Sosyal'de böyle yetenekli kişilerin olması hoşuma gidiyor. Vitrin istiyorsanız düşünmeden kendisinden yaptırabilirsiniz. Mükemmel işler çıkarıyor.
 
Yukarı