After Effects video geçişi nasıl eklenir?

KBDALES

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
After Effects öğrenmeye çalışıyorum iki klibin uçlarıdan kesip geçiş efektimi atıyorum geçiş efekti olmuyor oluyor. Adjustment layer kullanıp ona atıyorum alt tarafda yine değişik bir geçiş oluyor geçiş efekti nasıl kullanılmalı? Sapphire plug in kullanıyorum. Sapphire plug in Premiere Pro için olsa onu kullanacağım ama yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-04 192250.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-04 192250.png
    502,1 KB · Görüntüleme: 46
@KBDALES Hazır shake kullanıyorsan Adjusment kullanmadan direkt klipin olduğu videonun baş kısmına atacaksın. Oynatıcıyı oraya getirerek yani. Eğer kendi shake'ini yapmaya çalışıyorsan tutorial videoları izlemelisin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu tarz mesela. FPS sorunu yaşıyorsan çözünürlüğü quarter yap rendere alacağında tekrar full yaparsın. 2023 çok kasar birde 2021 kullanabilirsin.

@KBDALES Hazır shake kullanıyorsan Adjusment kullanmadan direkt klipin olduğu videonun baş kısmına atacaksın. Oynatıcıyı oraya getirerek yani. Eğer kendi shake'ini yapmaya çalışıyorsan tutorial videoları izlemelisin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu tarz mesela. FPS sorunu yaşıyorsan çözünürlüğü quarter yap rendere alacağında tekrar full yaparsın. 2023 çok kasar birde 2021 kullanabilirsin.

Sistemim rtx3060m r5 5600h laptop. Eğer geçersem ae2023 presets lerim 2021 de çalışır mı?

konuyla alakasız ama sizde
bu animasyonun hazır ayarı var mı?

Sorunu çözdüm. Zoom eklenecek klibin başına ve sonuna keyframe koyuyormuşuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı