zzxx Yoctopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Mayıs 2022 #1 Çözümü nedir?
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 10 Mayıs 2022 #2 Kablolu bağlantı ile erişim alabiliyor musun? Wi-Fi driverını aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar kurmayı dene.
Kablolu bağlantı ile erişim alabiliyor musun? Wi-Fi driverını aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar kurmayı dene.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.180 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #3 Aynısını ben de yaşıyordum. Driverları silip yükleyince oluyordu ama PC tekrar açınca bozuluyordu. Modeli nedir PC'nin?
Aynısını ben de yaşıyordum. Driverları silip yükleyince oluyordu ama PC tekrar açınca bozuluyordu. Modeli nedir PC'nin?
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.727 Makaleler 3 Çözümler 88 10 Mayıs 2022 #4 Windows'taki sorun gider özelliği burada işe yarayabiliyor. Sistem tepsisindeki ağ simgesine sağ tıklayıp sorunları gider seçeneğine tıklayın. Alternatif olarak "Ayarlar>Ağ ve İnternet>Durum>Ağ sorun gidericisi" yolundan ulaşabilirsiniz.
Windows'taki sorun gider özelliği burada işe yarayabiliyor. Sistem tepsisindeki ağ simgesine sağ tıklayıp sorunları gider seçeneğine tıklayın. Alternatif olarak "Ayarlar>Ağ ve İnternet>Durum>Ağ sorun gidericisi" yolundan ulaşabilirsiniz.