E eskiman Kilopat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 75 16 Ekim 2021 #1 Merhaba, ağ bölümünde bilmediğim cihazlar çıkıyor. Görsel olarak örnek bırakacağım fakat bu sadece bir tanesi. Böyle olması normal mi yoksa başkaları internetimize mi bağlanıyor ne yapmak gerekir?
Merhaba, ağ bölümünde bilmediğim cihazlar çıkıyor. Görsel olarak örnek bırakacağım fakat bu sadece bir tanesi. Böyle olması normal mi yoksa başkaları internetimize mi bağlanıyor ne yapmak gerekir?
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 16 Ekim 2021 #2 Ağ ve internet ayarları kısmına girin. Ağ bulma ve dosya paylaşımını kapatın.
E eskiman Kilopat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 75 17 Ekim 2021 #3 LOTR Manyağı dedi: Ağ ve internet ayarları kısmına girin. Ağ bulma ve dosya paylaşımını kapatın. Genişletmek için tıkla... O kısmı bulamadım. Nasıl bulabilirim? pc win10
LOTR Manyağı dedi: Ağ ve internet ayarları kısmına girin. Ağ bulma ve dosya paylaşımını kapatın. Genişletmek için tıkla... O kısmı bulamadım. Nasıl bulabilirim? pc win10
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 19 Ekim 2021 #4 eskiman dedi: O kısmı bulamadım. Nasıl bulabilirim? PC Windows 10 Genişletmek için tıkla... Şu şekilde hocam.
eskiman dedi: O kısmı bulamadım. Nasıl bulabilirim? PC Windows 10 Genişletmek için tıkla... Şu şekilde hocam.