Ağda çıkan telefon ve bilgisayarlar nedir?

bkuluk

Decapat
Daha fazla  
Selam. Biraz önce yanlışlıkla bu bilgisayardaki 'ağ' kısmına tıkladım ve bunları gördüm. Air4443'ün modem olduğunu biliyorum ama bu bilgisayar ve telefonların ne olduğunu bilmiyorum. (not: Evde Lenovo telefon yok)

Screenshot_2.png

Lenovo TB3 telefon değil, tablet. FulL_8227L_demo ise yabancı forumlarda araç multimedyası olarak bahsedilmiş. Size ait olmadığını düşündüğünüz cihazları kaldırın, Wi-Fi şifrenizi değiştirin.

Hocam 192.168.1.1 adresine gidip giriş yapın kullanıcı adı admin şifre de internetinizin markası olur değiştirmediyseniz orda cihazlar gözükür istemediklerinizi wifi'dan engelleyin

Hocam 192.168.1.1 adresine gidip giriş yapın kullanıcı adı admin şifre de internetinizin markası olur değiştirmediysenize orada cihazlar gözükür istemediklerinizi Wi-Fi'dan engelleyin.

Yarı doğru yarı yanlış olmuş. Giriş yapmak için kendi biraz araştırmalı ve ya kurcalamalı.

Başka telefon olarak tanımlanmış olabilir. Laptop mu?

Sadece 3 telefon ve 1 masaüstü bilgisayar bağlı internete.

Lenovo TB3 telefon değil, tablet. FulL_8227L_demo ise yabancı forumlarda araç multimedyası olarak bahsedilmiş. Size ait olmadığını düşündüğünüz cihazları kaldırın, Wi-Fi şifrenizi değiştirin.

Şu an hepsinin Mac adreslerinin engelleyip şifreyi değiştireceğim.

Hocam 192.168.1.1 adresine gidip giriş yapın kullanıcı adı admin şifre de internetinizin markası olur değiştirmediyseniz orada cihazlar gözükür istemediklerinizi Wi-Fi'dan engelleyin.

Sağ olun hocam şimdi hallediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı