Age of Civilization 2 nasıl savaş açılır?

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Dün age of Civilization 2 indirdim ve birine savaş açtım zmn birlikleri savaşa gönderemiyordum çok sinirimi bozdu ve bu konuyu açmama sebep oldu. Size sorum ise şu birine savaş ilan ettikten sonra birlikler nasıl hareket edilir?

Daha düzgün bir anlatım şekliyle açıklarsanız yardımcı olabilirim.
Hocam nazi Almanya'sı ile başlıyorum. Birlik eğitip 4 bin asker yapıp Slovenya'nın sınırına askerleri götürüyorum ve savaş ilan ediyorum, savaş ilan eder etmez ya birlikler yok oluyor ya da bir yere sürülmüyor birlikler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam nazi Almanya'sı ile başlıyorum. Birlik eğitip 4 bin asker yapıp Slovenya'nın sınırına askerleri götürüyorum ve savaş ilan ediyorum, savaş ilan eder etmez ya birlikler yok oluyor ya da bir yere sürülmüyor birlikler.
Art arda sonraki tura basıyor olabilir misiniz? Bu hatadan dolayı kaynaklanıyor diye biliyorum. Birde modlu mu oynuyorsunuz yoksa modsuz mu?

Art arda sonraki tura basıyor olabilir misiniz? Bu hatadan dolayı kaynaklanıyor diye biliyorum. Bir de modlu mu oynuyorsunuz yoksa modsuz mu?

Modsuz oynuyorum. Birliği gidece yeri gösterip sonraki tur yapıyorum sınır kapısıne geliyor savaş ilan et diyorum ve birlikler yok oluyor. Sonraki tur dedikcede benim topraklar yok oluyor.

Öncelikle merhaba. Dün age of Civilization 2 indirdim ve birine savaş açtım zmn birlikleri savaşa gönderemiyordum çok sinirimi bozdu ve bu konuyu açmama sebep oldu. Size sorum ise şu birine savaş ilan ettikten sonra birlikler nasıl hareket edilir?

Age of History 2'den bahsediyorsanız uygulamanın rehber kısmında detaylı anlatıyor. Eğer anlamaz iseniz yaklaşık 2 saat içinde size fotoğraflı anlatabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı