berkyoztrk Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 950 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #1 Steam'dan Age Of Empires II HD almak istiyoruz. Oyun Türkçe mi? Türkçe seslendirmeler var mı? Osmanlı var mı? Türkçe Yama yapılabilir mi? Eğer Türkçe yama yaparsam oyun bozulur mu? Cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2018
Steam'dan Age Of Empires II HD almak istiyoruz. Oyun Türkçe mi? Türkçe seslendirmeler var mı? Osmanlı var mı? Türkçe Yama yapılabilir mi? Eğer Türkçe yama yaparsam oyun bozulur mu? Cevaplarsanız sevinirim.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 11 Kasım 2018 #2 Oyunda Türkce yokmus Artı 0 Eksi
S sekect Kilopat Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 718 Çözümler 3 11 Kasım 2018 #3 Osmanlı diye geçmiyor, Turks diye geçiyor. Osmanlı Age of Empires 3'de var. Artı 0 Eksi
Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 11 Kasım 2018 #4 Oyunda Türkçe sesler var ama Türkçe yazılar yok. Artı 0 Eksi
KS KS berkyoztrk Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 950 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #5 sekect dedi: Osmanlı diye geçmiyor, Turks diye geçiyor. Osmanlı Age of Empires 3'de var. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Oyunda Türkçe sesler var ama Türkçe yazılar yok. Genişletmek için tıkla... Peki, Age Of Empires 3: Complete Collection nasıl oyun? Aradaki fiyat farkına değer mi? Onda Türkçe seslendirmeler veya yazılar var mı? Artı 0 Eksi
sekect dedi: Osmanlı diye geçmiyor, Turks diye geçiyor. Osmanlı Age of Empires 3'de var. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Oyunda Türkçe sesler var ama Türkçe yazılar yok. Genişletmek için tıkla... Peki, Age Of Empires 3: Complete Collection nasıl oyun? Aradaki fiyat farkına değer mi? Onda Türkçe seslendirmeler veya yazılar var mı?
Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 11 Kasım 2018 #6 Benim tercihim 2 olurdu. Belki yama bulursun internete bir bak. Artı 0 Eksi
KS KS berkyoztrk Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 950 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #7 Silinen üye dedi: Benim tercihim 2 olurdu. Belki yama bulursun internete bir bak. Genişletmek için tıkla... Başkan haklısın da; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videonun grafiği ile, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videonun grafiği arasında dünya fark var.. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Benim tercihim 2 olurdu. Belki yama bulursun internete bir bak. Genişletmek için tıkla... Başkan haklısın da; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videonun grafiği ile, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videonun grafiği arasında dünya fark var..
Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 11 Kasım 2018 #8 Ben de öyle düşünüyordum da oynayınca anladım. Grafikleri kötü bile olsa oyunun içeriği daha önemli benim için. Sence de öyle değil mi? Artı 0 Eksi
Ben de öyle düşünüyordum da oynayınca anladım. Grafikleri kötü bile olsa oyunun içeriği daha önemli benim için. Sence de öyle değil mi?
S sekect Kilopat Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 718 Çözümler 3 11 Kasım 2018 #9 Bence ikisi de güzel oyun, bende ikisi de var fakat Age of Empires 3'de multiplayer oyuncu pek bulunmuyor eskisi gibi. Artı 0 Eksi
Bence ikisi de güzel oyun, bende ikisi de var fakat Age of Empires 3'de multiplayer oyuncu pek bulunmuyor eskisi gibi.