Xbox Age of Empires 25th Anniversary Collection 272 TL

Evet xbox'ta öyleymiş ben ms store'dan deniyordum. 4k texture seçeneğini göremedim ama 2k da açılıyor zaten otomatik olarak.
Sizin yapmanız gereken, Xbox uygulamasını yükleyip, 'Kitaplığım' menüsünden aynı Steam kütüphanesinden oyun yükler gibi oyun yüklemek.

Bu arada bilgilendirme geçeyim, Eğer bu koleksiyonu alırsanız hem PC hem Konsol üzerinden 2. ve 4. oyuna sahip oluyorsunuz. 2'nin tüm DLC leriyle beraber.

1 ve 3 sadece PC'de olduğu için onlar yalnız orada mevcut.

Bana kalırsa ' age of mythology: Retold ' çıkış günü Game Pass'e eklendiği gibi bir aylık Game Pass alın. Hem 1 ay mythology oynarsınız, hem de %20 avantajlı koleksiyonu alırsınız.

Bakarsınız age of mythology: Retold da bu koleksiyona eklenir. 😈

Eklenmez hocam bence Game Pass kodu vardı zamanında yığınla şimdi 100 TL'yi geçti 1 aylık Game Pass.

Eklenmez hocam bence Game Pass kodu vardı zamanında yığınla şimdi 100 TL'yi geçti 1 aylık Game Pass.

Orası öyle tabi. Ama % 20 indirim için tanımadığınız birisine para gönderip oyunu alma işi pek mantıklı değil. Yeni Age of çıktığı gibi koleksiyon paketinin fiyatını da güncelleyebilirler. Dikkat etmek lazım.

Son düzenleme:
Herhangi bir sorumluluk almıyorum, konu ile bağlantılı olarak linki paylaşıyorum.

Microsoft Arjantin bölgesi anahtarı, %15'e kadar da Kinguin indirim kuponu internette bulabilirsiniz.

Ek olarak da 51 TL civarı Game Pass ile Microsoft mağzası Arjantin'den alabilirsiniz.

Bölge kilidi oluyor, 10 liraya bile alsan etkinleştirilemiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı