Age of Empires 3 Definitive editon nasıl oynanır?

İşletim sistemi
Windows 10

JonTurk06

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Oyunu nostaji olarak kafamda ne kadar kaldıysa o kadar biliyorum. Definitive editon çıkar çıkmaz aldım ve oynuyorum. Şu anlık 8-9 saat oldu ancak anlamadıgım yerler çok fazla, misal benim takımımdaki oyuncular veya karşı takımdakiler aynı binadan fazla fazla yapıyorlar, asker üretilen yerden 5-6 tane yapıyorlar bir yerden duydugum kadarıyla asker üretimini hızlandırıyormuş. Tamam ama askeri tek bir yerden üretsem de bina olarak fazla yaptığım için yine de üretimi hızlanırmı yoksa kaç tane yaptıysam hepsinden teker teker yapmak zorunda mıyım? Veya sikke üretilen yerlerden de fazla fazla yapıyorlar bunlardan fazla fazla yapmak mı daha karlı yoksa tek bir tane yapıp 10 işci olarak tam kapasite yapmakmı daha karlı? Bana bunun gibi detayları verir misiniz? Temel olarak nasıl oynanır biliyorum ama, bu tip altın noktaları kaçırıyorum.

Hocam öğrenmek için en Youtube'da oynayan efsaneleşmiş isimlerin (Örnek: The Viper) videolarını izleyebilirsiniz. Asker üretilen yerlerin fazla yapılmasından kasıt 5 kışlanın her birinden 1 adet asker çıkarmak x süre iken, 1 kışladan 5 asker çıkartmak 5x süreye tekabül eder, kısaltmadan kasıt budur. Daha çok AoE II oynadığım için 3 ile alakalı devamına bilgi veremiyorum maalesef.

Age of'u ilk oynadığım günü asla unutmam, baktım balık tutuluyor, ağaç kesiliyor kendi ülkemi gelistiriyorum deyip bir sürü işçi çıkarıp bir kısmını ağac kesmeye bir kısmını taş, metal çikarmaya bir kısmını meyveye balığa göndermiş ne güzel gelişiyoruz deyip uyumaya gitmiştim sabah kalkınca mükemmel bir medeniyet olacaktık. Ve sabah uyandım, ülkemi yok etmişlerdi. Çocuktum ağır hasar almıştım hiç unutamam bu benim travmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…