Age of Empires serisinin hangi oyununu tavsiye edersiniz?

112819

Kilopat
Katılım
25 Mayıs 2016
Mesajlar
1.726
Çözümler
4
Öncelikle selam arkadaşlar. Biliyorsunuz ki Facebook'da çoğu büyük oyunlar sunucularının satılması sebebiyle kaldırıldı. Ben ciddi anlamda büyük bir Social Wars ve Social Empires oyuncusuydum. Çıktıkları günden 2018 yılına kadar günlerimi harcayarak harika bir askeri üs oluşturmuştum her iki oyunda da. Maalesef ki o oyunlar kapatıldı. Bende Cities Skylines gibi oyunlara yöneldim ve gerçekten de çok eğlendim. Şimdi ise Age of Empires serisine başlamak istiyorum. Aranızda oynayanlarınız varsa bana bu seriyi tavsiye edebilir mi? Oynanışı ve arayüzü anlaşılabilir ise gerçekten oynamayı düşünüyorum. Kısacası Social Wars gibi oyunlarda olan herhangi bir bölgeyi, askeri gücü arttırınca gelen o zevki verebiliyor mu bu seri? Son olarak siz hangi oyunu oynamamı tavsiye edersiniz?
 
Son düzenleme:
Efsane olan Age of Empires 2'ye bakabilirsiniz. Ayrıca günümüz dünyasında geçsin istiyorsanız Red Alert serisine de bakabilirsiniz.
 
Age of Empires serisinden sadece AoE2'yi oynadım ve kesinlikle tavsiye ederim.

Ayrıca bu tarzda oyun arıyorsanız;
Cossacks
Command and Conquer Generals ve Command and Conquer Red Alert
Starcraft
önerebilirim.
 
Tavsiye için teşekkürler. Tam olarak öyle bir oyun arıyordum her iki seriyi de oynamayı düşünüyorum şimdi.
Rica ederim. Ayrıca birkaç oyun daha aklıma geldi ben yazayım siz beğenirseniz onlara da bakarsanız. Europa Universalis 4 ve Hearts of Iron 4.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı