Çözüldü Age of History 2'de enflasyon çöktü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cosmot_12

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Age of History 2 oynarken İstanbul'a neredeyse 10k altın yatırım yaptım ve enflasyon %2 oldu, her tur başı gelen param azalmaya başladı, bunun sonu paramın eksiye düşmesine doğru gidiyor. Ne yapmam gerekiyor yardım edebilir misiniz? Video yükleyemedim aşağıya link koyuyorum virüs yok VirusTotal taramasınıda koyacağım gönül rahatlığıyla linki açabilirsiniz.

VirusTotal virus taraması bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
3.7 milyon altın zaten yüksek bir sayı dostum. Senin enflasyonun fazla olan paradan dolayı, tek yapman gereken şey bayrağa tıklayıp oradan araştırmayı ve yatırımları fullemek. Ordan sonra ülkede araştırma ve ekonomi yatırımları olacak.
Paranı harcamazsan enflasyon olur hazinede gelirin düşer. Hazinedeki parayı harcarsan enflasyon düşer gelirin yükselir. Yatırım falan yap geri normale döner gelirin.

3.7 milyon altın zaten yüksek bir sayı dostum. Senin enflasyonun fazla olan paradan dolayı, tek yapman gereken şey bayrağa tıklayıp oradan araştırmayı ve yatırımları fullemek. Ordan sonra ülkede araştırma ve ekonomi yatırımları olacak.

Çözüm
tamamdır hocam çok teşekkürler

Paranı harcamazsan enflasyon olur hazinede gelirin düşer. Hazinedeki parayı harcarsan enflasyon düşer gelirin yükselir. Yatırım falan yap geri normale döner gelirin.
teşekkürler hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…