Age of History 3 6.49 Dolara değer mi?

4ndre

Attopat
Daha fazla  
Dostlar oyunun Steam üzerindeki fiyatı 6,49 dolar bu fiyata alınır mı? 2. oyuna göre çok daha fazla gelişmiş diye duydum.

Kesinlikle değer. Eğer nasıl bir oyun olduğuna bakmak isterseniz kerem yılmaz'dan izleyebilirsiniz. Cidden bayağı geliştirmiş Lukasz.

Bence değer eksikler güncellemelerle giderilirse 6.49 dolara EU4'ten daha zevkli bir oyun almış olursunuz şu anki hali bile fena değil.

Eu 4, Hoi 4 indirim dönemlerinde aynı fiyata düşüyor. Sayıları savaştırma oyunu yerine öteki oyunları tercih edebilirsin.

Discord'un varsa buraya yaz bizim arkadaşlarla kerem yılmaz'ın çıkaracağı multi modu için grubumuz var çıkınca beraber akacağız sende gelirsin.
Eu 4, Hoi 4 indirim dönemlerinde aynı fiyata düşüyor. Sayıları savaştırma oyunu yerine öteki oyunları tercih edebilirsin.
Hayır ihtiyar ben kredi kartımla savaşacağım.

Cidden şu oyunların Vanilla halinin fiyatında değdiğini düşünen varmı?

Son düzenleme:
Discord'un varsa buraya yaz bizim arkadaşlarla kerem yılmaz'ın çıkaracağı multi modu için grubumuz var çıkınca beraber akacağız sende gelirsin.

Hayır ihtiyar ben kredi kartımla savaşacağım.

Cidden şu oyunların Vanilla halinin fiyatında değdiğini düşünen varmı?
O aoh2 hocam. Oyun gelişmiş cidden baya iyi halde şu an, modlarla daha iyi hale gelir zam gelmeden alınmalı bence.
Hocam kalelerin işlevi dahi olmayan, isimleri değişmiş sayıların zar atma şekliyle birbiyle savaşması saçma. Eu,Hoi gibi oyunlar daha detaylı, özenilmiş. İsteğe bağlı tabi ben yargılamıyorum.
Sayıları savaştırma oyunu? AoH2 ile karıştırdınız galiba.

Yeni konular

Geri
Yukarı