Hayır ihtiyar ben kredi kartımla savaşacağım.Eu 4, Hoi 4 indirim dönemlerinde aynı fiyata düşüyor. Sayıları savaştırma oyunu yerine öteki oyunları tercih edebilirsin.
Sayıları savaştırma oyunu? AoH2 ile karıştırdınız galiba.Eu 4, Hoi 4 indirim dönemlerinde aynı fiyata düşüyor. Sayıları savaştırma oyunu yerine öteki oyunları tercih edebilirsin.
Sayıları savaştırma oyunu? AoH2 ile karıştırdınız galiba.
O aoh2 hocam. Oyun gelişmiş cidden baya iyi halde şu an, modlarla daha iyi hale gelir zam gelmeden alınmalı bence.Eu 4, Hoi 4 indirim dönemlerinde aynı fiyata düşüyor. Sayıları savaştırma oyunu yerine öteki oyunları tercih edebilirsin.
Discord'un varsa buraya yaz bizim arkadaşlarla kerem yılmaz'ın çıkaracağı multi modu için grubumuz var çıkınca beraber akacağız sende gelirsin.
Hayır ihtiyar ben kredi kartımla savaşacağım.
Cidden şu oyunların Vanilla halinin fiyatında değdiğini düşünen varmı?
Hocam kalelerin işlevi dahi olmayan, isimleri değişmiş sayıların zar atma şekliyle birbiyle savaşması saçma. Eu,Hoi gibi oyunlar daha detaylı, özenilmiş. İsteğe bağlı tabi ben yargılamıyorum.O aoh2 hocam. Oyun gelişmiş cidden baya iyi halde şu an, modlarla daha iyi hale gelir zam gelmeden alınmalı bence.
Sayıları savaştırma oyunu? AoH2 ile karıştırdınız galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.