Age of History 3 incelemesi

hefe0935

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle bunların hepsinin benim görüşüm olduğunu belirtmek isterim.

Ülkeler: Ben şahsen olmayan bir ülke göremedim neredeyse 2 saattir oynuyorum ve galiba tüm ülkeler var tam bir şey söyliyemeyeceğim ama ben bu kısmı sevdim.

Seneryolar: Tabii ki de oyun yeni çıktığı için az seneryo var ama olan seneryolarda sıkıntılı mesela Türkiye'yi seçerseniz ne yaparsanız yapın günün sonunda Irak ile savaşa giriyorsunuz. Bir hata olduğunu düşünüyorum çünkü artık tüm paramı vermeyi denedim ama hala savaşa giriyorum.

Savaş sistemi: Savaş sistemi farklı birlikler ile çok iyi bazı ek özellikler eklenebilir ama gayet yeterli ama Suriye ile savaşa bile girsem çok fazla birlik yolluyor Suriye'nin nüfusu belli ama acayip sayıda ordu yollayabiliyor.

Kapitilasyon: Bu kısım çok gerçekçi olmuş artık eskisi gibi her yere sahip olamıyoruz mesela bir ülkeye girince oranın bir bölgesini elimizde tutuyoruz aoh2'deki gibi sahip olmuyoruz.

Nükleer: Bunu deneyemedim çünkü seneryo sıkıntılarından hiç o kadar para biriktiremedim hep bir savaş çıkıp durdu.

Ekonomi: Bu konuda çok kötü ne yaparsam yapayım ekonomi büyüyemiyor artık yeni binalar keşfedip yapıyorum ama hala çok yetersiz.

Araştırma: Bu konuda gayet iyi ama çok yavaş oluyor bu araştırmalar biraz daha hızlanabilir.

AOH II'nin çok kolay olmasından ötürü yeni oyunu ilk oynamaya başladığımda biraz afalladım. Bazı mekanikleri anlamadım, ayrıca oyunu yapan arkadaş arayüzü keşke daha güzel yapsaymış.

Önce YouTube'de biraz video izleyip sonra oynamaya başlayacağım.

Savaş sistemi modern dünyada kale kuşatmak dışında güzel.

Umarım artık oyun aoh2 gibi 1 haftada Osmanlı ile tüm dünyayı fethedebilecek düzeyde kolay değildir. Oyunda 2 saatte falan Türkiye ile tüm sınır ülkelerini fethedebiliyorduk.

Umarım artık oyun AoH2 gibi 1 haftada Osmanlı ile tüm dünyayı fethedebilecek düzeyde kolay değildir. Oyunda 2 saatte falan Türkiye ile tüm sınır ülkelerini fethedebiliyorduk.

2 saatte Bulgaristan'ı zor fethettim ve ondanda toparlanamadım zor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…