Age of History ülkelere nasıl savaş açılır?

Pismaniyee

Hectopat
Oyunu yeni aldım kendi sınırım içindeki şehirlere tıklıyorum hareket, yetiştir, daha yazıyor oralara tıklayıp geliştirme ve ordu alıyorum sonra tarihi atlıyorum. Öbür ülkelere tıklayınca hiçbir şey olmuyor savaş falan açamıyorum.

Oyunu yeni aldım kendi sınırım içindeki şehirlere tıklıyorum hareket, yetiştir, daha yazıyor oralara tıklayıp geliştirme ve ordu alıyorum sonra tarihi atlıyorum. Öbür ülkelere tıklayınca hiçbir şey olmuyor savaş falan açamıyorum.
Ülkeye tıkladıktan sonra "Diplomasi"ye tıklayacaksın. En üstte. Bir sürü seçenek çıkıyor.

4 tur sonrasında istediğiniz ülkeye tıklayıp sonra diplomasi ya da beyaz kuşa basmanız yeterli sol taraftaki menü de en üstte.

Pekii savaşın ortasındayken askeri olmayan şehire asker gönderemiyorum o nasıl olcak. Birde ittifak bir ülke almıştım yanıma o ne işe yarıyor.

Pekii savaşın ortasındayken askeri olmayan şehire asker gönderemiyorum o nasıl olcak. Birde ittifak bir ülke almıştım yanıma o ne işe yarıyor.
İttifak ülke ile bir ülkeye savaşabilirsiniz birlikte ama ittifak ülke de sizinle bir ülke ile savaşmak isteyebilir. Eğer savaşmayı kabul etmezseniz ilişki puanınız düşer. Savaştayken düşman ülkenin toprağını ele geçirdiyseniz asker basamazsanız düşman ülkenin tüm topraklarını ele geçirmeniz lazım ve daha iyi istikrar için asimile etmelisiniz (O da beleş değil :).) Eğer staminanız (Mavili şey) asker yetmeye ya da askeri başka yerden başka yere taşımaya yetmezse bir eylem gerçekleştiremezsiniz. Ama savaştayken ya da barış zamanında kendi eyaletinize başka eyaletten asker gönderebilirsiniz.

Kısaca açıklayayım başka bir ülkenin üzerine bas, bastıktan sonra sol altta ülkenin bağrağının ya da isminin üzerine bas sol tarafta bir şey çıkınca hakaret ede bas orada +10'dan -10 olasıya kadar hakaret et eğer askerin 300 binin veya 400 binin üstündeyse ültimation gönderip ülkenin şehirlerini şeçip gönder ya da savaş ilan ete basabilirsin.

İttifak devlete asker yardımı gönderebiliyom mu diyelim şuan azerbaycan bakü'de 200 asker var ben oraya 1000 asker gönderebiliyom mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı