Ağır hakaret eden arkadaşa karşı nasıl bir yol izlenmeli?

EIiteX

Decapat
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim direk olaya geçiyorum. Lise 11. sınıfız. Lisede arkadaş çevremiz var ve samimiyiz? Okuldan geldiğimizde müsait olduğumuz zamanlar oyunlar oynarız. Şimdi yakın arkadaşımlarindan biri bana sırf oyunda item atmadim diye benim ailevi değerlerime küfür etti. Aileye küfür etmez bana yakışkadiginı düşündüm ve ona karşı hiçbir şey demedim ve okuldayken disardayken hep iç ice olduğum arkadaş. Şu an aramız açıldı. Sizce ona karşı nasıl tepki göstermeliyim? Boyum ondan kısa diye kendisini benden üstün sandigindan bana her şeyi söylüyor(kucumsuyor). Ne yapmalıyım? Nasıl tavır sergilemeliyim? Ailesel küfür benim çok ağrıma gidiyor destek verirseniz sevinirim. Belki bazı arkadaşlarımız bu olayı küçük görebilir ama benim için önemli.
Bütün yardımcı olanlara teşekkürler 🙂

Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim direk olaya geçiyorum. Lise 11. sınıfız. Lisede arkadaş çevremiz var ve samimiyiz? Okuldan geldiğimizde müsait olduğumuz zamanlar oyunlar oynarız. Şimdi yakın arkadaşımlarindan biri bana sırf oyunda item atmadim diye benim ailevi değerlerime küfür etti. Aileye küfür etmez bana yakışkadiginı düşündüm ve ona karşı hiçbir şey demedim ve okuldayken disardayken hep iç ice olduğum arkadaş. Şu an aramız açıldı. Sizce ona karşı nasıl tepki göstermeliyim? Boyum ondan kısa diye kendisini benden üstün sandigindan bana her şeyi söylüyor(kucumsuyor). Ne yapmalıyım? Nasıl tavır sergilemeliyim? Ailesel küfür benim çok ağrıma gidiyor destek verirseniz sevinirim. Belki bazı arkadaşlarımız bu olayı küçük görebilir ama benim için önemli.
Bütün yardımcı olanlara teşekkürler 🙂

Böyle insanlardan direkt uzak durun. Bir arkadaş bile bile ailenize küfür ediyorsa ondan hayırdan çok zarar gelir. Sonra yanan siz olursunuz. Küçük görülecek de bir olay değil kesinlikle. Arkadaş çevresi önemli bir şey. Arkadaşlarınızı iyi seçin, size ve hayatınıza iyi gelecek insanlarla arkadaş olun. Yok seçicisin şımarıksın bilmem ne falan da dinlemeyin kesinlikle.

Hocam hala arkadaş gibi bahsetmeniz bile hata. Direkt ilişkiyi kesin böylelerinden hiç bir hasıl olamaz.
Aynen öyle teşekkürler

Böyle insanlardan direkt uzak durun. Bir arkadaş bile bile ailenize küfür ediyop rsa ondan hayırdan çok zarar gelir. Sonra yanan siz olursunuz. Küçük görülecek de bir olay değil kesinlikle. Arkadaş çevresi önemli bir şey. Arkadaşlarınızı iyi seçin, size ve hayatınıza iyi gelecek insanlarla arkadaş olun. Yok seçicisin şımarıksın bilmem ne falan da dinlemeyin kesinlikle.
Haklısın kardeşim saol cevap için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı