Çözüldü Ağırlık kaldırmak kalori yakar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ankaralıyım

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1050 Ti i7 7. nesil laptop
Son günlerde arkamı ve göbeğimi saldım kilo almısım kısacası. Ağırlık kaldırsam kalori yakar mıyım? Yakamazsam hareket önerileri var mı?

Çözüm
Ağırlık kaldırmak kalori yakar evet. Vücudun yaktığı kaloriden az kalori ile beslenirken(Ne kadar kalori almanız gerektiğini internetteki kalori ihtiyacı hesaplayıcılardan öğrenebilirsiniz) düzenli direnç antrenmanı yapmak ve bunu kardiyovasküler kapasiteyi artıran yüzme, koşu gibi şeylerle desteklemek en güzel kilo verme yöntemidir.
Ağırlık kaldırmak kalori yakar evet. Vücudun yaktığı kaloriden az kalori ile beslenirken(Ne kadar kalori almanız gerektiğini internetteki kalori ihtiyacı hesaplayıcılardan öğrenebilirsiniz) düzenli direnç antrenmanı yapmak ve bunu kardiyovasküler kapasiteyi artıran yüzme, koşu gibi şeylerle desteklemek en güzel kilo verme yöntemidir.

Çözüm
Hocam ağırlık kaldırmak kalori yakar fakat günlük sizin için gerekli olan kaloriyi hesaplayın ve bundan 500 kalori daha az almaya çalışın bol su için yürüyüş yapmaya özen gösterin eğer spor salonuna gidiyorsanız kardiyo yapın bunlar sizin kilo vermenizi kolaylaştırır ben L-karnitin kullanıyordum yağ yakımında baya yardımcı oluyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı