Ağız içinde çıkan yara nasıl geçer?

Sizde işe yarıyor mudur bilmiyorum ama, hem diş ağrısı, hem diş eti ağrısı hem de ağız içi uçuk olaylarında tuzlu su ile gargara yapmak rahatlatıyor.

Dene bir şey kaybetmezsin.

Fotoğrafı var mı hocam beyaz yuvarlağımsı şekildeyse aft olabilir aft ile ilgili oral ilaçlar var günlük gargara yaparsanız ağrınız azalır.
Sizde işe yarıyor mudur bilmiyorum ama, hem diş ağrısı, hem diş eti ağrısı hem de ağız içi uçuk olaylarında tuzlu su ile gargara yapmak rahatlatıyor.

Dene bir şey kaybetmezsin.
Gargara denedim 2 kere. Ama işe yaramadı. Dilimle oynadığımda orada bir pürüz olduğunu hissedebiliyorum. Yara var yani.

Gargara denedim 2 kere. Ama işe yaramadı. Dilimle oynadığımda orada bir pürüz olduğunu hissedebiliyorum. Yara var yani.
hocam o zaman eczaneye gidin bir gargara alın mazejik alabilirsiniz fark etmez hangi marka olduğu herhangi birini alın, bir de aftoral sprey alın kendinize, gargarayı sabah akşam kullanın, aftorali yaranın olduğu kısma 2 puf sıkın günde 3-4 kez kullanabilirsiniz, 1 haftada geçer diye düşünüyorum

Valla dostum her insanın başına defalarca kez gelen bir şey bu. Hayatında ilk kez mi yaşıyorsun bilmiyorum ama, kendi kendine geçebilecek bir olay. İçin daha da rahatlasın istiyorsan eczane ya da aile hekimine de bir görün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı