ORHAN.2024
Centipat
Dıştan bir yağlı krem sür yumuşatır rahat olur.
Fotoğrafı var mı hocam beyaz yuvarlağımsı şekildeyse aft olabilir aft ile ilgili oral ilaçlar var günlük gargara yaparsanız ağrınız azalır.
Gargara denedim 2 kere. Ama işe yaramadı. Dilimle oynadığımda orada bir pürüz olduğunu hissedebiliyorum. Yara var yani.Sizde işe yarıyor mudur bilmiyorum ama, hem diş ağrısı, hem diş eti ağrısı hem de ağız içi uçuk olaylarında tuzlu su ile gargara yapmak rahatlatıyor.
Dene bir şey kaybetmezsin.
hocam o zaman eczaneye gidin bir gargara alın mazejik alabilirsiniz fark etmez hangi marka olduğu herhangi birini alın, bir de aftoral sprey alın kendinize, gargarayı sabah akşam kullanın, aftorali yaranın olduğu kısma 2 puf sıkın günde 3-4 kez kullanabilirsiniz, 1 haftada geçer diye düşünüyorumGargara denedim 2 kere. Ama işe yaramadı. Dilimle oynadığımda orada bir pürüz olduğunu hissedebiliyorum. Yara var yani.
Gargara denedim 2 kere. Ama işe yaramadı. Dilimle oynadığımda orada bir pürüz olduğunu hissedebiliyorum. Yara var yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.