Gülhane Gazozu
Hectopat
Merhaba. Ben ağız kopuzu almak istiyorum kaliteli ve ucuz bir şekilde nereden alabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aldın mı ? Aldıysan nereden, bende istiyorum.Merhaba. Ben ağız kopuzu almak istiyorum kaliteli ve ucuz bir şekilde nereden alabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Evet instagram'da bir sayfadan almıştım ağız kopuzu adında hala kullanıyorum ortasında ki yer paslandı ama benden kaynaklı temizliğine önem vermiyorum ve pas sökücüyle de çıkıyor öneririm.Aldın mı ? Aldıysan nereden, bende istiyorum.
Link mevcut mudur acabağa, bende almayı çok istiyorum.Evet instagram'da bir sayfadan almıştım ağız kopuzu adında hala kullanıyorum ortasında ki yer paslandı ama benden kaynaklı temizliğine önem vermiyorum ve pas sökücüyle de çıkıyor öneririm.
Zamanında 200 TL civarı bir şeydi şuan fiyatı nedir bilemiyorum.
Onlar inanılmaz dandik sakın almayın, bunları Kazakistan'dan getirenleri bulmak lazım, esas onlar beceriyor ağız kopuzu yapmayı.@ELVERiCi1453 İnternetten bir kaç yer var, güvenilir mi bilemem ama 400 lira civarında fiyatlar.Ucuzmuş ama nasıl çalınıyor ki bu alet?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.