Ağrıdan uyuyamıyorum

TavukluDinozor

Hectopat
Katılım
7 Mart 2021
Mesajlar
282
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün ortalama akşam 9-10 civarında arkadaşımla gezmek için dışarı çıktım. Arkadaşı evinden almak için yola çıktım. Gideceğim yolda birkaç köpek uyuyordu. Sokak ıssızdı ben dışında kimse yoktu. Yanlarından korka korka geçerken bir anda 2 köpek üzerime koşmaya başladı. Ben de Allah ne verdiyse koşmaya başladım bir süre koştum fakat tuğlaya takılarak 7-8 metre kadar yuvarlandım. Sonra ben yere serilince peşimi bıraktılar. Parmağımda dizimde ve basen kısmımda et kopmaları yaşadım. Çok ciddi bir şey olduğunu düşünmeden arkadaşımla biraz takıldım fakat sonradan ağrılar ve kanamalar artınca hastaneye gittim. 200 TL'ye aldığım kot pantolonum yırtılmıştı daha yeniydi oysaki. Hastanede pansuman tetenoz aşısı yaparak gönderdiler. Fakat yatakta dönemiyorum. Her yerim ağrıyor krem falan sürsem de pek etki etmedi. Ne yapmamı önerirsiniz? Ve ayrıca kot pantolonum yırtıldı sürtünme yarası terzi tarafından dikilebilir mi veya yama yapılabilir mi?
 
@TavukluDinozor geçmiş olsun yapacak pek bir şey bulunmuyor. Keşke hastane de ağrı kesici bir iğne yaptırsaydınız. Evde olan bir ağrı kesici.
İlaç için uyuyun.

Haklısınız hocam fakat o an aklıma gelmemiş tavsiyeniz için teşekkür ederim. Kot pantolon için ne yapabilirim bir fikriniz var mı?
 
Ben de yokuştan düştüm hocam 3 4 gün önce ve tam burnum ile alnımın kesişim noktasında açılma oldu. Kolumda ve sanırım kalça kemiğimde de de sürtünmeye bağlı olarak aşınma oldu. Kolum acımıyor ama yanıyor gibi hâlâ çünkü pansuman yapıldıktan sonra yaraya yapışınca iki kere kabuk kaldırdık :) Durumunuza üzüldüm, üstteki arkadaşın dediğine ek olarak halinizi ailenize anlatırsanız yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
 
Ben de yokuştan düştüm hocam 3 4 gün önce ve tam burnum ile alnımın kesişim noktasında açılma oldu. Kolumda ve sanırım kalça kemiğimde de de sürtünmeye bağlı olarak aşınma oldu. Kolum acımıyor ama yanıyor gibi hâlâ çünkü pansuman yapıldıktan sonra yaraya yapışınca iki kere kabuk kaldırdık :) durumunuza üzüldüm, üstteki arkadaşın dediğine ek olarak halinizi ailenize anlatırsanız yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Büyük geçmiş olsun hocam. Ailem biliyor annem dışında üzülmesin diye söylemek istemedim.
 
Çok geçmiş olsun ilaç olarak kas gevşetici parafon yarım saat sonrada dolarex iç çok iyi gelir ben havuza girerken çok kötü düştüm doktor bana bu ilaçları vermişti sol tarafım acıdan ağlatıyordu.
 

Geri
Yukarı