AGT imzalayarak kargoyu teslim aldığımı iddia ediyor

Chewyq

Hectopat
Daha fazla  
10 Kasım 2023 tarihinde Amazon üzerinden bir siparişim olmuştu. Tahmini teslim tarihini 12 Kasım 2023 olarak belirtmişlerdi. Bende 12 Kasım 2023 tarihinde doğal olarak saat 22.00'a kadar vakitleri bulunduğu için evden ayrılmadım ve kargomu bekledim. 12 Kasım 2023 saat 22.00'da Amazon üzerinden kargomu takip etmeye çalıştığımda Amazon tarafından yazılmış bir özür metini beni karşıladı ve kargo firmasıyla teslimatın neden geciktiği hakkında iletişime geçmeye çalıştıklarını söylediler. Bende yarın dağıtıma çıkıldığında teslim edilir diye çok kafama takmamıştım. Bugün kalktığımda kargomun nerede olduğuna dair bilgi almak için Agt'nin gönderi takibi paneline girdiğimde gözlerime inanamadım. 😀 kargo 12 Kasım 2023 tarihinde saat 22.24'te (22.00'a kadar teslim edileceği söylenmesine rağmen) adımca "imzalanarak teslim aldındı." olarak işaretlenmişti. WhatsApp üzerinden kendilerine ulaşmaya çalıştığımda botun gönderi durumu hakkında yazdığı mesaj dışında herhangi bir geri dönüş alamadım. Bende Agt'nin paneli üzerinden kuryeye mesaj göndermeyi denemek istedim fakat teslim edildi olarak işaretlendiği için kuryeye yollamaya çalıştığım anda hata vererek beni panele yönlendirdi. Böyle bir olay yaşayan varsa nasıl çözüme kavuşturduğunu anlatabilir mi? Hiçbir şey çıkmayacak gibime geliyor çünkü.🙂

Dosya Ekleri

• agt.PNG
    agt.PNG
    19,5 KB · Görüntüleme: 67
  • agt2.PNG
    agt2.PNG
    6,3 KB · Görüntüleme: 54
Tahminimce geç gözükmesin diye erkenden teslim edilmiş gibi gösterdiler (sonradan saçma bir tahmin gibi de geldi).
Şu rezalet kargo şirketi ile neden hâlâ anlaşıyorlar anlamıyorum.

Arkadaşın dediği gibi. Teslim edildi gözüküyor ama yarın veya 1 güne getiriyorlar, üstelik kutu hasarlı şekilde. Klasik tt deliği agt.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı